Sad sam 20 nedelja trudnoce i sekret me ne napusta od prvog odkad znam da sam trudna nekad je jaci nekad slabiji...
zanima me da li je to normalno, ja sam nekako mislila da ce nestati kako trudnoca bude odmicala...jer pre trudnoce nisam imala problem sa sekretom
unapred hvala[/img]
sekret +trudnoca
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
-
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Feb 28, 2005 1:56 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
U trudnoci dolazi do normalno pojacane sekrecije iz cervikalnih i vaginalnih zlijezda i nema potrebe da se radi bilo kakvo istrazivanje ( cervikalni i vaginalni brisevi ) ukoliko sekret nije povezan sa simptomima kao sto su peckanje, neprijatan miris, ili boja drugacija nego bijela....dakle...najvjerovatnije je posve normalna promjena u trudnoci.
Pozdrav,
ObGyn
ObGyn
-
- Stalni član
- Pridružio se: Pet Dec 24, 2004 6:22 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
Na predhodnom pregledu kod ginekologa doktorka mi je rekla da imam u nalazu malo gljivica iako nisam imala nikakvih simptoma. Prepisala mi je vaginalete koje sam stavljala kako i pise 3 dana. Sada sam 23 nedelja trudnoce. Posle te terapije, pojavio mi se svrab. S obzirom da imam planiranu kontrolu za 16 dana da li da cekam do tada ili da odem odmah kod ginekologa? Ili jednostavno da ponovim terapiju (ovo bih rado izbegla, ako ne treba).
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sub Feb 18, 2006 1:19 am