Sekret

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

sati
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 8:09 pm

Post od sati »

Ja uopste ne vidim zasto tvrdite da je Tamaraft prenaglila.Ako malo bolje procitate njen i Sonjin post bolje cete shvatiti.Niko ovde ne cita tudje misli vec samo ono sto je napisano.Sonja prvo pita sta je sekret a zatim kaze da zna sta je to.Onda kaze da koristi kontracepciju,pa onda i to demantuje.Ako vec zelite da nekome pomognete onda dobro iscitajte pitanje a Vi koji pitate budite konkretni i jasni.Postujte bar trud osobe koja je dala ovoliko iscrpnih informacija koje svima nama mogu biti od koristi.
p.s. nisam mirotvorac i nisam ni na cijoj strani-jednostavno sam u pravu
Korisnikov avatar
Tinna25
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Feb 21, 2008 1:47 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Tinna25 »

tamaraft napisao::)

Sonja je pametna chim trazi pomoc a ne treba ici niz dlaku vec je kritikovati i pogurati da nauchi i da se shto pre snabde informacijama koje ce joj zashtiti zdravlje i lepe reproduktivne organe!
Sad se povadi :wink:
suzana stojkovic
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Feb 11, 2008 8:29 pm

Post od suzana stojkovic »

i ja bi se slozila da Tamara ima ocito dovoljno znanja i isustva ali,ali citajuci dosta odgovora na forumu primjetila sam da je ponekad pregruba prema drugima,vjerujte niko ne voli kritiku.Bilo to zasluzeno ili ne,niko ovde ne prica o svojim problemima da bi poslje neko ga iznapadao,mislim da treba da budemo malo vise obazriviji prema drugima.Ja vjerujem da vi zelite podstaci ljude da vode vise racuna o sebi,i to je sasvim u redu al dajte to malo njeznije :) Inace ne bavim se ovakvim temama,al morala sam da se ukljucim u razgovor jer primjetila sam da ima dosta drskih ljudi koji ti kao hoce pomoci al prvo ti ocitaju bukvicu,mislim da je to suvisan komentar i da odgovori treba da budu objektivni,ipak se mi ovde dopisujemo a ne ispijamo kafe skupa i ne poznajemo se toliko dobro da se mozemo obracati drugima sa takvim stavom,e sad kako kome volja to je neko moje misljenje.
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm

Post od tamaraft »

a po chemu je i po komkriterijumu manje produktivna i potrebna kritika koja ce nekome mozda spasiti i unaprediti zivot od obichne objektivne i shture informacije?

prema nekim stvarima treba biti obazriv a dopustiti da devojka koja stupa u seksualne odnose ne zna nishta o sebi i svom telu i nachinu na koji njeno telo funkcionishe je primitivno u krajnju ruku!

i vec rekoh nemam nameru nikome da se izvinjavam, ja sam samo konkretna i iskrena, a to shto su ljudi navikli da im se tapshe po ramenu to je njihov problem!

zdravstveno obrazovanje je osnova zivota, kako ochekujete da vam iko pomogne i da vam kaze shta vam je ako ne znate osnovu i ne znate shta je normalno a shta nije!?

uostalom, sonjin problem je reshen, ona ce saznati sve o pitanju koje je muchi i nadam se da ce se bar malo zainteresovati za ostale organe svog tela kako bi znala kasnije da prepozna sve senzacija koje ce imati u zivotu!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
wings
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jun 05, 2008 4:45 pm

Post od wings »

imam i ja jedno pitanje..
imam odnose par meseci (sa zastitom naravno) i javlja mi se pojacan gust zuckastobeli sekret.. pomislih da je gljivicna infekcija, ali vaginalni bris je u redu - saprofitna flora. moze li nesto drugo biti uzrok?
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm

Post od tamaraft »

neredovna higijena, hrana neka koju jedesh, toplije vreme...

ako je gin nalaz ok onda nemash ojazni od neke infekcije, samo pij vishe vode u toku dana i bice ok!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Korisnikov avatar
Tinna25
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Feb 21, 2008 1:47 pm

Post od Tinna25 »

povlacim rec, mozda si ipak u pravu tamara...
dimnicar
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Dec 23, 2007 1:24 am

Post od dimnicar »

Au Tamara,ti je bas sreza.da li si ti neki DR?
nego reci mi nesto o cistama na jajnicima.Ako ne pukne cista velicine 8*8 mora li se ici na operaciju,Ako mora na koju?klasicnu ili laporoskopiju,u cemu je razlika?
pozdrav
wings
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jun 05, 2008 4:45 pm

Post od wings »

tamaraft napisao:neredovna higijena, hrana neka koju jedesh, toplije vreme...

ako je gin nalaz ok onda nemash ojazni od neke infekcije, samo pij vishe vode u toku dana i bice ok!
hvala na odgovoru..
higijena nije sigurno(redovna je i koristim samo caj od kamilice ili kantariona), ali mi se cini da ima veze s ishranom..
vec duze vreme ne jedem slatko i kolicina sekreta se znatno smanjila ali kako pojedem sladoled, sutradan i narednih dana ga je mnooogo vise..
sta da radim?
Odgovori