Sekret neprijatnog, jakog mirisa?
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Jan 17, 2012 4:59 pm
Sekret neprijatnog, jakog mirisa?
Zdravo. U vezi sam sa devojkom oko 9 meseci. U pocetku je sve bilo normalno, dok se u poslednjih oko 6 meseci kod nje pojavio sekret(vaginalni) jakog i neprijatnog mirisa, prisutan je svaki put kada imamo sexualne odnose. Na sebi(polnom organu) nisam primetio nikakve promene, niti u vidu mirisa, niti izgledom, a ona nikako da ode do ginekologa, sumnjajuci na prehladu...Ima li neko ideju o cemu je rec i koliko je to opasno po nju/mene/nas...? Hvala
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Sep 06, 2008 2:35 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Re: Sekret neprijatnog, jakog mirisa?
Najverovatnije Trichomonas vaginalis, on je karakteristican po jakom mirisu. Nek uradi bris kod ginekologa pa ce tacno znati sta je. Nije strasno, leci se vaginaletama. Pozz
-
- Novi član
Hvala. Pregledacemo se. Pozdrav.
i ja imam slican problem. nekad je taj miris jaci nekad slabiji nekad ga nema uopste. sad me trenutno muci nervira. bila kod ginekologa i vaginalni i crvikalni bris uredni. imala sam kandidu. sumnjam na stres ali opet ko ce ga znati. postoji li neko alternativno resenje tipa ispiranje kamilicom, kantarionom ili nesto sto bi mi pomoglo da otklonim neprijatan miris. molim za savet. hvala unapred
-
- Novi član
Devojka je konacno bila na pregledu.
Izvestaj:
Ginekoloski pregled: PVU epitalizovano, pojacana sekrecija, uterus u AVF normalne vel.adnexa b.o.
Dg. Colpitis.
Th.Vg.Gynodatnol+Daktanol krem
Dg.N 76
Th.Vg.Orvagyl
Izvestaj:
Ginekoloski pregled: PVU epitalizovano, pojacana sekrecija, uterus u AVF normalne vel.adnexa b.o.
Dg. Colpitis.
Th.Vg.Gynodatnol+Daktanol krem
Dg.N 76
Th.Vg.Orvagyl