Sekret kao smetnja zacecu

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Odgovori
bojanajo
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Sep 09, 2007 8:37 am

Sekret kao smetnja zacecu

Post od bojanajo »

Dobro vece!
Imam 32 godine, mnogo neuspelih pokusaja pravljenja bebe, kandidu vise godina i niz pregleda ginekologa koji tvrde da je sve u redu sa mnom i mojim deckom.Vodimo racuna o plodnim danima, ovulacija je ultrazvukom potvrdjena i pratimo sva uputstva za uspesno pravljenje bebe ali .... :( Rezultati vaginalnog i cervikalnog brisa pokazuju da kandide nema , mada ja povremeno imam dobro poznate probleme koje izaziva kandida. Plasim se, da konstantno pojacan sekret , koji je jako gust i ima ga u velikim kolicinama, ne sprecava prolaz spermatozoida do jajne celije. Da li to moze uopste biti uzrok sto do sada nisam ostala u drugom stanju?
Hvala!
sofia
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Avg 07, 2005 2:29 am

Post od sofia »

Bojana, i ja sam imala kandidu i sve je bilo u redu, ali jednostavno beba nije htela da se useli 1,5 godinu. Sa sve kandidom smo uspeli u julu. Inace, i ja imam 32 godine. Sve najbolje :D
Marija M.
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Jul 10, 2007 7:39 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od Marija M. »

Za sekret je po meni najbolji orvagil,ja sam ga pila 10 dana i koristila isto toliko iste vaginalete,sekret je nestao u potpunosti.Posavetuj se sa lekarom oko najboljih preparata za eliminisanje sekreta,mozda ti to pomogne.Pozdrav i srecno :wink:
Odgovori