savet

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
marisu
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jan 26, 2007 10:17 pm

savet

Post od marisu »

MOLIM VAS DA MI POMOGNETE SAVETOM. 08.01.2007 SAM DOBILA MENSTROACIJU KOJA JE BILA NORMALNA I PO TRAJANJU I PO KOLICINI, POSLE 21 DAN PONOVO SAM DOBILA, TACNIJE 21.01.200T. NAKON 18 DANA SAM PONOVO DOBILA TACNIJE 14.02.2007.. IMAM 43 GODINE , DO SADA MI SE OVO NIJE DESILO. NAPOMINJEM DA SU I OVE UCESTALE MENSTROACIJE NORMALNE , TRAJU 3-4 DANA KAO I UVEK. NISU BOLNE I NE OSECAM NIKAKVE TEGOBE. MOLIM VAS DA MI NAPISETE STA JE UZROK I DA LI JE TO U MOJIM GODINAMA MOZDA I NORMALNO. :(
Gandra
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Jun 02, 2006 9:32 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Gandra »

Postoji mogucnost da lagano ulazite u predmenopauzu mada nebi bilo lose pogledati i hormonski status.
marisu
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jan 26, 2007 10:17 pm

savet

Post od marisu »

ZAHVALJUJEM SE NA ODGOVORU, ALI BIH IPAK VOLELE DA MI NA MOJE PITANJE ODGOVORI I GINEKOLOG POZDRAV :)
KK
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Jan 10, 2006 4:31 pm

Post od KK »

Da bi Vam ginekolog odgovorio, potrebno je da formulisete pitanje onako kako je objasnjeno u Lepljivoj.
Odgovori