Pozdrav svima....
Da li mi mozete pomoci? Zadnji put sam imala odnos 30/12/05, nakon pet dana sam uredno dobila menstruaciju...tj. 04/01/06 ( na vreme i normalno krvarenje, nista sumnjivo ). Sada je vec 14/02/ a nemam nikakve simptome da cu dobiti. Zabrinula sam se da nisam ostala u drugom stanju?! Da li je moguce? Od onog dana vise nisam imala odnose. Inace, do pre nekoliko dana sam bila jako prehladjena. Molim vas pomozite mi!!
Hvala
Branka
da li sam trudna ili ne?
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Cao, vrlo je moguce da se ciklus poremeti od prehlade, stresa, antibiotika, mogu i hormoni da polude....ako je za utehu, i meni je zadnja kasnila 10 dana i dobila sam je bez ikakvih simptoma u najavi,doduse, ja sam bila pod stresom i ocekivala sam da ce kasniti, ali nije na odmet da proverite kucnim testom, a jos bolje da odete kod gin. Mozda su Vam samo "prolupali" hormoni?!
Pozdrav
Pozdrav
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Sep 16, 2005 9:05 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Re: da li sam trudna ili ne?
Evo sta ja vidim onako laicki...menstruacija je stigla na vreme, a cak i da je bila lazna ako nije bilo odnosa posle pomenutog sad bi u pitanju bila vec trudnoca od sest nedelja, tesko da bas nikakvih znakova ne bi bilo. I ja glasam za prehladu.Branka80 napisao:Pozdrav svima....
Zadnji put sam imala odnos 30/12/05, nakon pet dana sam uredno dobila menstruaciju...tj. 04/01/06 ( na vreme i normalno krvarenje, nista sumnjivo ). Sada je vec 14/02/

Majjo i Cat puno vam hvala.....Izostavila sam reci da sam u nedelju uradila kucni test ( baby chek ), koji je bio negativan...ali i pored toga nisam se mogla osloniti na to. Do sada mi se nikada nije dogodilo da mi ovoliko kasni, ponekad mozda dva-tri dana.Pored prehlade ( pila sam jak antibiotik i imala sam nekoliko dana temperature ) , bilo je i dosta stresova.....
pozdrav svima
p.s. sutra ujutru idem kod ginekologa
pozdrav svima
p.s. sutra ujutru idem kod ginekologa