DA LI SAM TRUDNA IAKO SAM NEVINA JOS

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Odgovori
MAJACC
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jun 13, 2008 8:25 pm

DA LI SAM TRUDNA IAKO SAM NEVINA JOS

Post od MAJACC »

eh ovako muci me jedno pitanje (ako ima raspolozenih il bar onih koji ne spamaju i ne ismijavaju se )da pomognu jer ne znam vise sta da radim,,,,,
imam 20 god i jos sam nevina i nedavno smo decko i ja pokusavali da imamo peting,medjutim omaklo se i nekoliko puta je svojim "organom" presao preko vagine il bar stavio malo na pocetku ali nije svrsio.....
eh problem je sto mi kasni vec 10 dana(neznam jel od stresa il necega drugog)a inace se desava da mi kasni,stalno jedem i imam bol u donjem djelu stomaka mada to mogu biti i smptomi PMS-a
mnogi kazu da je nemoguce da tako ostanem trudna jos nevina ,jos nije svrsio niti uopce prodro u mene do kraja/skoro nikako/
ET ZANIMA ME STA VI MISLITE DA LI BI TREBALO POSJETITI GINEKOLOGA I STA DA KAZEM DA SE NE OBRUKAM (jer ipak mi je 20 godina)
ZAHVALJUJEM UNAPRIJED
kaca 33
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Okt 21, 2006 9:58 pm

Post od kaca 33 »

Pa Majacc nije bruka otici kod ginekologa i reci mu u cemu je problem.Veca je bruka sto je to tebi bruka... :-? ako shvatas sta sam rekla...
I ja cisto sumnjam da tako moze da se ostane u drugom stanju bez obzira da li si nevina ili ne.E sad sta ga znam.Javice se valjda jos neko.
Korisnikov avatar
Noa
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pon Avg 20, 2007 11:48 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Noa »

slazem se sa kacom 33!
i ja mislim da su sanse jako male, gotovo da ih i nema...
ali ipak, kao sto je i ona rekla, najsigurnije ti je da odes do doktorke...
uostalom, ako ti kasni vec 10 dana, mozes da uradis test Babyrapid, jednostavan je za upotrebu, imas ga u svakoj apoteci (kosta oko 250din), i pouzdan je vec nakon 7 do 10 dana! ja sam ga koristila i nikada mi nije dao lazne rezultate... to ti je savet kako sebe sutra da utesis, ali u svakom slucaju mislim da je najbolje da odes do doktorke!
Srecno!
okceMalo
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Mar 06, 2008 4:06 pm

Post od okceMalo »

Aj razumem da je svrsio al nije ni to (cak i da je prodro u tebe a nije svrsio sanse bi bile male) + nevina si. Daj, nema sanse bila bi fenomen :)
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od tamaraft »

joj dobrog li vica :) hahahhhaaa
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Odgovori