eh ovako muci me jedno pitanje (ako ima raspolozenih il bar onih koji ne spamaju i ne ismijavaju se )da pomognu jer ne znam vise sta da radim,,,,,
imam 20 god i jos sam nevina i nedavno smo decko i ja pokusavali da imamo peting,medjutim omaklo se i nekoliko puta je svojim "organom" presao preko vagine il bar stavio malo na pocetku ali nije svrsio.....
eh problem je sto mi kasni vec 10 dana(neznam jel od stresa il necega drugog)a inace se desava da mi kasni,stalno jedem i imam bol u donjem djelu stomaka mada to mogu biti i smptomi PMS-a
mnogi kazu da je nemoguce da tako ostanem trudna jos nevina ,jos nije svrsio niti uopce prodro u mene do kraja/skoro nikako/
ET ZANIMA ME STA VI MISLITE DA LI BI TREBALO POSJETITI GINEKOLOGA I STA DA KAZEM DA SE NE OBRUKAM (jer ipak mi je 20 godina)
ZAHVALJUJEM UNAPRIJED
DA LI SAM TRUDNA IAKO SAM NEVINA JOS
Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik
- Noa
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 20, 2007 11:48 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
slazem se sa kacom 33!
i ja mislim da su sanse jako male, gotovo da ih i nema...
ali ipak, kao sto je i ona rekla, najsigurnije ti je da odes do doktorke...
uostalom, ako ti kasni vec 10 dana, mozes da uradis test Babyrapid, jednostavan je za upotrebu, imas ga u svakoj apoteci (kosta oko 250din), i pouzdan je vec nakon 7 do 10 dana! ja sam ga koristila i nikada mi nije dao lazne rezultate... to ti je savet kako sebe sutra da utesis, ali u svakom slucaju mislim da je najbolje da odes do doktorke!
Srecno!
i ja mislim da su sanse jako male, gotovo da ih i nema...
ali ipak, kao sto je i ona rekla, najsigurnije ti je da odes do doktorke...
uostalom, ako ti kasni vec 10 dana, mozes da uradis test Babyrapid, jednostavan je za upotrebu, imas ga u svakoj apoteci (kosta oko 250din), i pouzdan je vec nakon 7 do 10 dana! ja sam ga koristila i nikada mi nije dao lazne rezultate... to ti je savet kako sebe sutra da utesis, ali u svakom slucaju mislim da je najbolje da odes do doktorke!
Srecno!