ca 125 - 61,00
leukociti - 6,8
sedimentacija - 6
ima li razloga za brigu? da li je ovo endometrioza ili kakva vrsta tumora?
molim vas objasnite mi, jako sam zabrinuta.
unapred hvala!
rezultat
Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik
doktori ne sluze da lece samo elokventne ljude, vec i one proste i neuke, pa i nepismene. doktori postoje da bi nam svima pomogli i ne pada mi na pamet da se stidim bilo cega pred njima.
slazem se da je moja greska u tome sto nisam procitala postupak postavljanja rezultata, ali vec satima sedim nad njima i grizem nokte, jer ne znam sta mi se desava ni sta me ceka, a ponajmanje razmisljam o pravilno ili nepravilno koncipiranim pitanjima.
slazem se da je moja greska u tome sto nisam procitala postupak postavljanja rezultata, ali vec satima sedim nad njima i grizem nokte, jer ne znam sta mi se desava ni sta me ceka, a ponajmanje razmisljam o pravilno ili nepravilno koncipiranim pitanjima.
hej olive, nemoj da se ljutiš ali ipak ćeš morati da daš o sebi neke osnovne podatke ako želiš da ti se neko od lekara javi i da savet. Pročitaj lepljivu šta je sve potrebno da napišeš pa to i uradi i biće ti mnogo brže odgovoreno, ovako ti se neće niko javiti i samo ćeš nastaviti da bez razloga grizeš nokte. Pozdrav i srećno