rezultat

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Odgovori
olive
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jul 05, 2007 7:03 pm

rezultat

Post od olive »

ca 125 - 61,00
leukociti - 6,8
sedimentacija - 6

ima li razloga za brigu? da li je ovo endometrioza ili kakva vrsta tumora?
molim vas objasnite mi, jako sam zabrinuta.
unapred hvala!
Astra
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jul 03, 2007 7:07 pm

Post od Astra »

Stavno je sramota ovako postaviti pitanje! Zar je toliko tesko postaviti pitanje onako kako su to trazili doktori u lepljivoj!! AMAN zene samo se brukamo pred doktorima...kao da smo polupismene! ! !
olive
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jul 05, 2007 7:03 pm

Post od olive »

doktori ne sluze da lece samo elokventne ljude, vec i one proste i neuke, pa i nepismene. doktori postoje da bi nam svima pomogli i ne pada mi na pamet da se stidim bilo cega pred njima.
slazem se da je moja greska u tome sto nisam procitala postupak postavljanja rezultata, ali vec satima sedim nad njima i grizem nokte, jer ne znam sta mi se desava ni sta me ceka, a ponajmanje razmisljam o pravilno ili nepravilno koncipiranim pitanjima.
hermana
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Jan 18, 2006 6:04 pm

Post od hermana »

hej olive, nemoj da se ljutiš ali ipak ćeš morati da daš o sebi neke osnovne podatke ako želiš da ti se neko od lekara javi i da savet. Pročitaj lepljivu šta je sve potrebno da napišeš pa to i uradi i biće ti mnogo brže odgovoreno, ovako ti se neće niko javiti i samo ćeš nastaviti da bez razloga grizeš nokte. Pozdrav i srećno
Odgovori