Rekiretaza

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
30secondsToMars
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jun 07, 2012 5:43 am

Rekiretaza

Post od 30secondsToMars »

Pozz svima !
Nisam naisla na ovakvu temu na forumu , pa ukoliko je ipak ima , izvinjavam se :)

19. Maja sam radila ab.(8 nedelja i 4 dana sam bila trudna i prva mi je trudnoca) , i sve je bilo ok . Posle 11 dana sam prestala da krvarim , i sutradan sam se probudila sa temperaturom i bolovima u grlu , i nakon 2 dana , pocela sam obilnije da krvarim . Odmah sam otisla kod doktora , i ustanovljeno je na uz da mi je ostalo tkivo "zaglavljeno" u materici . Ostala sam da lezim u bolnici , primala sam inekcije za grcenje materice , kako bi ona sama izbacila taj "ostatak" , ali , posto je BSZ bio pozitivan , uradjena mi je rekiretaza , tj. postupak je ponovljen .
Pustena sam iz bolnice nakon par dana i dobijanja inekcija za skupljanje materice , i za sada je sve ok (nadam se)... Mada , iskreno , malo sam postala opterecena (sto mislim da je normalno zbog svog tog stresa) , pa svaki cas merim temperaturu :-?
Sve u svemu , moje pitanje je , da li se nekom ovo desilo i da li neko zna , da li je postupak rekiretaze isti kao i kad se radi kiretaza ? Plasim se da necu moci jednog dana ponovo da zatrudnim , jer je to ipak 2 ciscenja u roku od dve nedelje .. Hvala unapred ...
Odgovori