Moje iskustvo sa pofesorom Radulovicem iz Gospodara Jovanove 54 je fenomenalno.Prvo zato sto je covek zahvaljujuci kome sam ostvarila svoju najvecu zelju,da postanem mama malom Marku,a drugo sto se nadam da cu evo posle par godina na isti nacin malom Marku podariti batu ili sestricu.Shvatila sam kad vec uspela jednom na tako lak i siguran nacin da ostanem trudna i podarim svom muzu i sebi najvecu radost zasto ne bi do zadovoljstvo i ljubav ucinila jos jedanput.Pozelite mi sreci.
Ne trebam da vam pricam da smo muz i ja bili na granici da poludimo od silnog psihickog pritiska i zelje za detetom.Svaka nasa setnja u poslednjih par godina svela se na gledanje prolaznika sa malom decom,mrzela sam sebe sto sam bila ljubomorna na te zene kako su bez problema dobile bebe.(mada ko to zna)
Onda sam od kume cula za Dr.Radulovica i resila da probam jos kod njega.
Prvi moj utisak,koji smo moj muz i ja stekli je da smo u maloj Svajcarskoj,kako po izgledu,urednosti,cistoci tako i po organizaciji svih njih.
Uspeo je da me razgovorom smiri,opusti i da nadu,mislim da sam ga nacisto udavila sa svojim svakakvim pitanjima,na koje je on imao razumevanja i strpljenja da mi odgovori na nacin na koji bi ja shvatila sta me ocekuje.
Mislim da je civek krajnje normalan,strucan i sto je meni odavalo poverenje potpuno iskren.Nije nas pozurivao,rekao ja da kad budemo spremni da dodjemo.,ali slusajuci svoju intuicijuprosto sam osetila da mojih pet minuda sad dolazi.I stvarno je tako bilo.
Kuma mi je otvorila vrata srece kada mi je rekla za doktora Radulovica.Cela njegova ekipa je bila super prema nama super.Kada su mi rekli da sam trudna nisam mogla da verujem cela soba mi se okretala mislila sam da cu se onesvestiti,a moj muz Milos bilo gaje prosto blam sto je pustio suzu umesto mene.Secam se da su nam rekli nemojte da vas sad ne vidimo obavezno svratite kad ste u prolazu i donesite nam slike sa rodjendana.Cesto svratimo da vide kako rastemo i kakvu su nam srecu i radost podarili i uvek se slatko ispricamo.Ne razumem ljude koji se tek tako posle svega izgube tu tolinu je tesko zaboraviti.Zato drage moje ako vas nesto vuce ka odredjenom doktoru,neslisajte razne price rekla kazala,nebudite lenje nego otidjite i upoznajte lejara licno,uvek verujtesvom prvom utisku i intuiciji i necete pogresiti jer ja nisam.
Mora da na ovom svetu ima srece za sve nas.
Kako sebi zelim da ponovo postanem majka tako i vama zelim o srca da osvarite zivotni san i razlog zivota.a onima kojima je bitan pol MA NEKA JE ZIVO I ZDRAVO!!!!!
razgovor
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
-
natalija karic
- Novi član

- Pridružio se: Sre Sep 24, 2008 5:53 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
razgovor
Hvala
- LadyOfTheMountain
- Aktivan član

- Pridružio se: Uto Sep 23, 2008 11:51 pm
Kao prvo da ti pozelim srecu i da mali Marko dobije batu ili seku
.
Oko prof. Radulovica se lome koplja, odn. misljenja su oprecna, stavicu link do diskusije o njemu, pa koga zanima moze da procita.
http://www.doktor.rs/forum/viewtopic ... ht=#139851
Ja sam u fazi da trazim lekara i svaka informacija mi je vise nego dragocena.
Natalija, da li mozes da nam kazes koliko imas godina i da li je u pitanju bio muski ili zenski sterilitet, u cemu je bio problem ?
Zelim ti sve najbolje
.
Oko prof. Radulovica se lome koplja, odn. misljenja su oprecna, stavicu link do diskusije o njemu, pa koga zanima moze da procita.
http://www.doktor.rs/forum/viewtopic ... ht=#139851
Ja sam u fazi da trazim lekara i svaka informacija mi je vise nego dragocena.
Natalija, da li mozes da nam kazes koliko imas godina i da li je u pitanju bio muski ili zenski sterilitet, u cemu je bio problem ?
Zelim ti sve najbolje