Dr. Rastko Maglic

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

mari79
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jan 16, 2010 9:59 pm

Re: Dr. Rastko Maglic

Post od mari79 »

Zazo, dr Rastko Maglic radi privatno u klinici Beoklinika(tel.266-26-50) na Dedinju, ul Maglajska 30,i to samo utorkom popodne od 18h. Informacija je proverena, jer ja idem kod njega. Tamo radi preglede, a hirurgiju znam da radi u Frontu i evo iz postova sam saznala da radi u na Novom Beogradu.

Pozdrav!
zaza-ns
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Jan 14, 2010 2:46 pm

Post od zaza-ns »

mari,hvala puno za info! bas se radujem da mogu doci do njega jer zaista ima moje poverenje!
jos jednom hvala :D
Helena79
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Sep 29, 2008 7:18 am

Post od Helena79 »

Dr Maglic je ponedeljkom na Frontu.
Vidim da ga svi hvalite, ima li neko mozda iskustva sa ovim lekarom po pitanju mioma?
Korisnikov avatar
Goca 067
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pet Feb 06, 2009 1:24 pm

Post od Goca 067 »

Dr Maglić je meni operisao miom, i zadovoljna sam...bio je veliki, pa je bila klasična operacija. Nisam išla kod njega ni preko veze, ni preko preporuke, jednostavno tako mi je "zapalo". :)
Katarina90
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jun 25, 2011 11:24 am

Post od Katarina90 »

Pozdrav svima hitno bi mi trebala informacija gde privatno radi dr Maglic?
Naime treba da mi se radi histeroskopija zbog mioma pa mi je hitno.

Znam da radi privatno na Nbg u KBC Milutina Milankovica al tu je samo hirurgija, a u gorepomenutoj Beoklinici vise ne radi vec se premestio negde na Vozdovac al ne znaju gde?

Ako neko ima podatke ili broj telefona, puno hvala.

Katarina
Amsterdam
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Mar 26, 2011 2:57 pm

Post od Amsterdam »

Mozete da odete do Narodnog Fronta,on radi na odeljenju Endoskopije i Steriliteta..jako je ljubazan,pa ga mozda mozete pitati gde jos radi privatno.Mene je on operisao pre par godina,vrlo je kulturan i fin,a i kao strucnjak je dobar.
Milenaaaa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Feb 22, 2013 2:04 pm

Post od Milenaaaa »

Drage dame,

Sto se tice gospodina dr Rastka Maglica, mogu samo da izrazim sve pohvale najpre za njega kao hirurga, a zatim kao divnu osobu. Zapravo prava retkost u danasnje vreme.
Nije osoba koja mnogo prica i obecava, ali savrseno vodi racuna o svakoj sitnici. Bukvalno.
Uvek ljubazan i raspolozen da odgovori na bilo koje pitanje.
Ja sam imala cistektomiju i konizacju, bila sam u psihicom haosu,da nije bilo dr. Maglica ne znam kako bih uopste sa svim tim izasla na kraj. Covek me je smirio, I imala sam bezgranicno poverenje u njega (veujte, to je veoma bitno).
Moja rana savrseno zarasta, konce mi je takodje skinuo da nisam ni osetila. Covek je takodje strucnjak sto se tice laparaskopije, endoskopije I steriliteta.
Pored toga sto je savrsen strucnjak, vrlo je fini I kulturan. Zaista sve pohvale. Blago koje Front ima.
Moja topla preporuka je da mu se obratite ukoliko imate bilo kakav problem u vezi sa navedenim .
Odgovori