Ranica u vagini POMOOOC!!!

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
filip.boka
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Feb 17, 2013 3:24 am

Ranica u vagini POMOOOC!!!

Post od filip.boka »

Već nekoliko meseci osecam bol u vagini tokom seksualnih odnosa i posle, a ponekad i malo krvarim... bila sam kod ginekologa vec nekoliko puta i radila sam sve moguce testove i sve mi je u redu, nemam nikakve bakterije itd... Svaki put kad mi se to desi pogledam u ogledalo, ali dole nemam nista....Osecaj mi je kao da imam neku ranicu koja se svaki put raskrvari tokom odnosa, ali ovo traje vec duze vreme, valjda bi trebalo da zaraste ako je ranica... Jel imao neko slicnih problema? Sta treba da se maze, sta moze da pomogne? Hvala...
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Re: Ranica u vagini POMOOOC!!!

Post od tamaraft »

Koristite lubrikante tokom odnosa, verovatno sama vagina nije dovoljno elasticna i desava se da se od trenja i malo grubljen odnosa povredi i kozica na samom ulazu u vaginu raskrvari! To samo po sebi zaraste za par dana ali ukoliko opet imate odnose koji nisu dovoljno zasticeni i nema dovoljno lubrikacije onda ce se ovakva 'ranica' uvek javljati!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
filip.boka
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Feb 17, 2013 3:24 am

Post od filip.boka »

Hvala puno na odgovoru :)
marinamilenkovic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Feb 25, 2013 2:11 pm

Post od marinamilenkovic »

Postovani,
doktor mi je rekao da imam ranicu na materici,dao mi je da uradim higijenski pregled,imam neku bakteriju,dao je da suprug i ja pijemo orvagil 250mg dva puta dnevno i da koristim vaginalete orvagil.zatim mi je rekao da imam policisticne jajnike i da nemam ni jedan plodan dan.recite mi da li imam sanse da zatrudnim?hvala
girl20
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Maj 16, 2013 3:44 pm

Post od girl20 »

Caoo svima imam i ja nekoliko pitanje..
Danas sam isla kod ginekologa zbog nisam imala menstruaciju vec 3meseca a nisam spava ni sakim vec godinu dana ili vise .. i kad sam danas otisla kod ginekologa da vidim sta je .. On je me pogledao i rekao je imam ranicu u vagini bas sam se cudila i uplasila :o ...
Jel to zbog ostatak menstruacije? ii dal je to opasno
molim te odg
Odgovori