Ranica u vagini POMOOOC!!!
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Feb 17, 2013 3:24 am
Ranica u vagini POMOOOC!!!
Već nekoliko meseci osecam bol u vagini tokom seksualnih odnosa i posle, a ponekad i malo krvarim... bila sam kod ginekologa vec nekoliko puta i radila sam sve moguce testove i sve mi je u redu, nemam nikakve bakterije itd... Svaki put kad mi se to desi pogledam u ogledalo, ali dole nemam nista....Osecaj mi je kao da imam neku ranicu koja se svaki put raskrvari tokom odnosa, ali ovo traje vec duze vreme, valjda bi trebalo da zaraste ako je ranica... Jel imao neko slicnih problema? Sta treba da se maze, sta moze da pomogne? Hvala...
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Re: Ranica u vagini POMOOOC!!!
Koristite lubrikante tokom odnosa, verovatno sama vagina nije dovoljno elasticna i desava se da se od trenja i malo grubljen odnosa povredi i kozica na samom ulazu u vaginu raskrvari! To samo po sebi zaraste za par dana ali ukoliko opet imate odnose koji nisu dovoljno zasticeni i nema dovoljno lubrikacije onda ce se ovakva 'ranica' uvek javljati!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Feb 17, 2013 3:24 am
Hvala puno na odgovoru 

-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Feb 25, 2013 2:11 pm
Postovani,
doktor mi je rekao da imam ranicu na materici,dao mi je da uradim higijenski pregled,imam neku bakteriju,dao je da suprug i ja pijemo orvagil 250mg dva puta dnevno i da koristim vaginalete orvagil.zatim mi je rekao da imam policisticne jajnike i da nemam ni jedan plodan dan.recite mi da li imam sanse da zatrudnim?hvala
doktor mi je rekao da imam ranicu na materici,dao mi je da uradim higijenski pregled,imam neku bakteriju,dao je da suprug i ja pijemo orvagil 250mg dva puta dnevno i da koristim vaginalete orvagil.zatim mi je rekao da imam policisticne jajnike i da nemam ni jedan plodan dan.recite mi da li imam sanse da zatrudnim?hvala
Caoo svima imam i ja nekoliko pitanje..
Danas sam isla kod ginekologa zbog nisam imala menstruaciju vec 3meseca a nisam spava ni sakim vec godinu dana ili vise .. i kad sam danas otisla kod ginekologa da vidim sta je .. On je me pogledao i rekao je imam ranicu u vagini bas sam se cudila i uplasila
...
Jel to zbog ostatak menstruacije? ii dal je to opasno
molim te odg
Danas sam isla kod ginekologa zbog nisam imala menstruaciju vec 3meseca a nisam spava ni sakim vec godinu dana ili vise .. i kad sam danas otisla kod ginekologa da vidim sta je .. On je me pogledao i rekao je imam ranicu u vagini bas sam se cudila i uplasila

Jel to zbog ostatak menstruacije? ii dal je to opasno
molim te odg