RANICA

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Odgovori
ljubicap
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jan 20, 2005 10:46 pm

RANICA

Post od ljubicap »

interesuje me koji je najbolji,manje bolan nacin izlecenja ranice na grlicu materice.
danka
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Apr 06, 2004 2:00 am

Post od danka »

..................
Poslednja izmena od danka u Sre Feb 23, 2005 11:57 am, izmenjeno 1 put ukupno.
abmarija
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Nov 03, 2004 9:13 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od abmarija »

Laserski. I hvala Bogu, nije se vratila.
ljubicap
Novi član
Novi član

Post od ljubicap »

u svakom slucaju hvala vam,naravno jos cu se konsultovati sa lekarom.danka,to sa azotom je bio jedan tretman ili vise?
inace nasla sam na ginekologiji nesto o ovome,ali slabo pa sam zato trazila da mi kazete vasa iskustva,hvala.
dr Presetnik
Saradnik
Pridružio se: Pet Jun 18, 2004 2:00 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od dr Presetnik »

Svaki nacim uklanjanja ranice je dobar, stim ako je tehnoloski savrseniji, to znaci da je dovoljno jednom ( kao laserom), dok na druge nacine treba cesto ponoviti proceduru. Prim. Dr lj.Presetnik
ljubicap
Novi član
Novi član

za dr Presetnik

Post od ljubicap »

Moj lekar mi je rekao da ranicu nema potrebe dirati,jer nisam do sad radjala.Papa uredan,ranica nije velika,ne krvari.Da li da se zadovoljim sa tim ili da trazim lecenje?Mogu li da imam posledice od te nelecene ranice?Da li ona mora da se leci ili ju je dovoljno tako sa vremena na vreme kontrolisati?
Odgovori