Pre dve godine kod supruga je konstatovana slaba pokretljivost spermatozoida, svi nalazi kod mene su bili uredu. Radili smo dve insemenacije i na zadnjem pregledu mi je lekar konstatovao ranicu na grlicu materice i predlozio spaljivanje. Da li je to moglo biti uzrok steriliteta? Posto mi je vec godinama nalaz PAPA testa druga grupa imali osnova da se plasim karcinoma.
Hvala
ranica na grlicu materice
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Okt 12, 2005 10:47 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Imam jednu preporuku za tebe, u bolnici -NARODNI FRONT-u Beogradu radi jedna odlicna doktorka DR.Terzic,kod nje mozes zakazati sa uputom ili platiti ceo pregled(mislim da je oko 1300 din),tamo ces dobiti pravi savet ja sam imala slican problem,stekla sam poverenje u tu kliniku i pomenutu doktorku.Bitno je samo da to resis sto pre i ne brini puno o tome to je sada verovatno sitnica ali ako se ne sanira nece ostati to sto je sada.Ja nisam sigurna ali koliko znam to nema veze sa time sto neostajes u drugom stanju.
P.S.PAPA test 2-je uredan ginekoloski nalaz
Nadam se da ces sto pre otkloniti svoje sumnje i resiti problem a onda u borbu za bebu
P.S.PAPA test 2-je uredan ginekoloski nalaz
Nadam se da ces sto pre otkloniti svoje sumnje i resiti problem a onda u borbu za bebu