ranica na grlicu materice
Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Sep 17, 2007 10:35 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
ranica na grlicu materice
da li ranica na grlicu materice moze da boli i pece
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Uto Jul 10, 2007 7:39 pm
- Kontakt:
Ana imas nekoliko slicnih tema potrazi na drugim stranama,mnogo nas ima taj problem.Ja imam ogromnu ranicu ali nemam nikakvih smatnji,najbolje da odes kod lekara pa da ti on prepise terapiju.A nisam jos cula da je neko imao bilo kakve smetnje,ja nisam ni znala da imam tako veliku ranicu dok nisam uradila kolposkopiju,a cekam i biopsiju pa cu je ukloniti laserom. 

-
- Aktivan član
- Pridružio se: Uto Jul 10, 2007 7:39 pm
- Kontakt:
Mozda je nesto drugo u pitanju,moze biti da i sinteticki ves izaziva svrab i peckanje,najbolje je koristiti pamucan ves,ja od kako sam shvatila ozbiljno sta sve moze da ugrozi zdravlje odnosno da bude prepreka zacecu,vodim racuna o svemu.A lekar mi je preporucio da se resim tankih i ,,providnih,, gacica i da predjem na kako mi to u zargonu kazemo babske,debele pamucne jer nas one bolje stitie a i modu da se otkuvavaju.A moze biti i da ti ulosci izazivaju smetnje,neznam,probaj da promenis ovo pa ako se smetnje nastave konsultuj lekara,evo saljem ti privatno broj na koji mozes da posaljes porukom pitanje i sigurno ces dobiti odgovor,to sam nasla u emisiji o zdravlju i lekara sa instituta ce ti odgovoriti.Meni su dali veoma jasne odgovore.Pozdrav