rani klimaks " hvala za Evelinu"

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Odgovori
murella
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Dec 18, 2007 9:52 pm

rani klimaks " hvala za Evelinu"

Post od murella »

Velika ti hvala, ja skoro da i nemam napade vrucine i ono jako cudno stanje koje me je plasilo.Ostala je jos samo nervoza i placljivost kojece valjda s vremenom proc.Cim osjetim val popijem casu ,dvije hladne vode i za veoma kratko vrijeme se dobro osjecam smijem bez straha (da cu se onesvijestiti, preznojitiili ,da cu se srusiti kad me to pocne hvatati,zujanje u usima) izaci u kupovinu ili obavit neke poslove.Do sad su uvijek isli ili kcerka ili sin sa mnom velika ti hvala na pomoci. Veliki pozdrav
evelina
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Okt 05, 2007 7:10 pm

Eto me i na Ginekologiji

Post od evelina »

upravo sam videla tvoj post. Ja inace i ne boravim nesto preterano na "Ginekologiji" vec na "Onkologiji". na zalost, ja sam proslog marta operisala karcinom jajnika, u decembru zavrsila hemo terapiju tako da mi klimaks dodje kao odmor. Salim se naravno. Klimaks nije uopste strasna stvar kada polako ulazis u njega, pripremis se i fizicki i psihicki, ali kada te zadesi odjednom onda je bas fuj.

Drago mi je da sam ti pomogla.
murella
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Dec 18, 2007 9:52 pm

Post od murella »

na ovom forumu su mi svi pomogli , od kardiologije do laboratorijskih nalaza.tako da sam se nemogu reci 100% smirila ali eto barem80% ,to je veliki napredak ja sam inace iz Sarajeva i mi cinimi se nemamo ovakav forum vi ste svi super jos jednom veliki pozdrav i brzo i uspjesno ozdravljenje :lol:
Odgovori