Pre nekoliko meseci sam otisla u Front zbog kondiloma, i primila me je Dr.Rakic (mislim da se zove Snezana ili Svetlana). Ucinila mi se veoma strucna i "smirujuca" pa bih zamolila bilo koga ko ima neka iskustva sa njom da mi ih prenese.
Vidim na nekom od ranijih postova da radi i privatno, ali bih zamolila malo detaljnije utiske. Puno je dobrih lekara u gradu, pa bih da budem sigurna da biram pravog, jer postoje neke osnove da sam trudna pa bih na vreme da izaberem ko ce mi trudnocu voditi.
Hvala svima
Dr. Rakic iz Narodnog Fronta
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
Draga Nadice,
zaista ne znam za Dr Rakica ali ti od sveg srca preporucujem Narodni Front. Posle komplikacija izazvanih lecenjem u privatnim klinikama, otisla sam u NF kod doktorke Zamurovic i svima je preporucujem. Uostalom, posle mog iskustva, loseg na zalost, bolji je svaki lekar u bolnici nego da ides kod privatnih lekara (uprkos svim cekanjima koja te verovatno ocekuju u bolnicama).
Puno srece!
Pozdrav
zaista ne znam za Dr Rakica ali ti od sveg srca preporucujem Narodni Front. Posle komplikacija izazvanih lecenjem u privatnim klinikama, otisla sam u NF kod doktorke Zamurovic i svima je preporucujem. Uostalom, posle mog iskustva, loseg na zalost, bolji je svaki lekar u bolnici nego da ides kod privatnih lekara (uprkos svim cekanjima koja te verovatno ocekuju u bolnicama).
Puno srece!
Pozdrav
Ne bih se bas slozila, Una. Sve je pitanje srece, sto je najtuznije. Kad odes na drzavnu kliniku, ako nemas vezu ne znas ko ce te primiti i koliko je strucan. Meni je bas u NF jedna doktorka (ne znam joj ime, mlada, duga plava kosa) rekla da mi je plod mrtav, i da treba da idem na kiretazu, a u privatnoj klinici su rekli da je sve u redu, i evo ga moj Pavle ziv i zdrav.
Puno je primera oko mene gde su ljudi koji nemaju vezu prolazili kao bos po trnju u raznim klinikama, ne govorim samo o Frontu. Isto tako se mozes provesti i u privatnoj, ako ne znas kod koga ides. Zato mislim da se treba raspitati ko je najbolji, i ako mozes do njega ili nje da stignes regularno, tj. ako imas dovoljno jaku vezu - super. Ako ne mozes, nadjes gde radi privatno.
Mislim da cekanje na klinikama nije najveci problem, vec upravo ta (ne)strucnost lekara kod kojeg upadnes, bukvalno bogu da se pomolis da bude neko strucan i dobar. Sve bih podnela - i metalne tvrde stolove za pregled, i prljavstinu i neljubaznost osoblja da znam da idem sigurno kod nekog ko zna sta radi.
Puno je primera oko mene gde su ljudi koji nemaju vezu prolazili kao bos po trnju u raznim klinikama, ne govorim samo o Frontu. Isto tako se mozes provesti i u privatnoj, ako ne znas kod koga ides. Zato mislim da se treba raspitati ko je najbolji, i ako mozes do njega ili nje da stignes regularno, tj. ako imas dovoljno jaku vezu - super. Ako ne mozes, nadjes gde radi privatno.
Mislim da cekanje na klinikama nije najveci problem, vec upravo ta (ne)strucnost lekara kod kojeg upadnes, bukvalno bogu da se pomolis da bude neko strucan i dobar. Sve bih podnela - i metalne tvrde stolove za pregled, i prljavstinu i neljubaznost osoblja da znam da idem sigurno kod nekog ko zna sta radi.
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Apr 23, 2008 12:09 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Evo dacu savet iz licnog iskustva vezano za dr.Snezanu Rakic. Pre prvog deteta koje sam rodila otisla sam kod nje zbog habitualnih pobacaja, ili tacnije imala sam tri meseda za godinu dana. Poslednji spontani sam bila kod doktorke Rakic koja me je ubedila kako ce mi ona izneti trudnocu do kraja. Od svega toga samo mi je uzela dosta para jer me je nedeljno pozivala privatno da mi radi obican UZ, koji inace kosta 40 eura kod nje. Napomenucu da je ovo cena iz 2005. godine. Ali, ajde kada nema nade, pa se hvatate za slamku i tog nekog ko se maltene kune kako ce resiti situaciju. I naravno nista od toga, opet je bio mised, a ona me je pokunjeno poslala kod doktora Zecevica, koji je radio kiretazu i dalje mi dao kakve cu analize raditi. I posle svih tih analiza, od kojih su sve bile u redu, moj muz i ja smo napravili pauzu od 7 meseci. Ostala sam u drugom stanju, iznela trudnocu kao da se nikada nista nije desilo, u pocetku do 13 nedelje trudnoce sam pila utrogestan 3x1 tabletu, zbog braonkaste sekrecije koja je stala nakon dve nedelje, tada mi je o doza leka smanjena na 2x1 tableta, rodila zdravog i pravog decaka, trudnoca nikada lepsa i zdravija, evo sada sam opet trudna i bogu hvala sve se odvija kako treba.
Inace dr. Snezana Rakic je sada nacelnica porodjajnog na Frontu i prosle godine sam je slusala u Dnevniku na jednoj televiziji kako sve zene imaju isti tretman i svasta nesto...
A, ja sam se tamo poradjala, sto naravno nije tacno. Ako nemate dobru vezu ili debeo novcanik, niko vas i ne gleda.
Da ne kazem da se u to vreme kada i ja porodila Gruova zena, jedna od manekenki ciji je body gard bio u porodjajnoj sali, koja sestri nije dala da pomeri njene Gucijeve cizme. Zato se gnusam iste doktorke i slicne njoj. Mogu da preporucim tri lekara zaista dobra sto se Fronta tice, a to su dr.Filimonovic, dr Rajko zaista se ne secam prezimena, dr. Sankovic i nacelnik patologije dr. Mikunovic.
Odlicni su strucnjaci, imaju jako lep pristup pacijentkinjama, a umeju da budu cak i saljivdzije, pa su trudnice mnogo opustenije sa njima i nema grca kada ste kod njih na pregledu
Inace dr. Snezana Rakic je sada nacelnica porodjajnog na Frontu i prosle godine sam je slusala u Dnevniku na jednoj televiziji kako sve zene imaju isti tretman i svasta nesto...

Da ne kazem da se u to vreme kada i ja porodila Gruova zena, jedna od manekenki ciji je body gard bio u porodjajnoj sali, koja sestri nije dala da pomeri njene Gucijeve cizme. Zato se gnusam iste doktorke i slicne njoj. Mogu da preporucim tri lekara zaista dobra sto se Fronta tice, a to su dr.Filimonovic, dr Rajko zaista se ne secam prezimena, dr. Sankovic i nacelnik patologije dr. Mikunovic.
Odlicni su strucnjaci, imaju jako lep pristup pacijentkinjama, a umeju da budu cak i saljivdzije, pa su trudnice mnogo opustenije sa njima i nema grca kada ste kod njih na pregledu

-
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Jan 28, 2008 3:30 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Sasvim sluchajno sam videla da se pominje dr.Snezana Rakic. Ona je meni vodila obe trudnoce,inache koliko ja znam A ZNAM
ona je nachelnica odelenja za carski rez. Odlichna je i stvarno veoma struchna,iz poznate doktorske porodice,otac i majka su joj poznati doktori! Shto se tiche tretmana,pa valjda se kod nas zna,koliko para toliko i muzike,ali ja sam to dozivela i u Shvedskoj gde sam prvi put i trebala da se porodim,ali sam se ipak odluchila za Front. Nisam pogreshila,morala sam da imam carski rez (beba 5kg,okrenut nogicama,termin probila za 7 dana...)imala sam strah od totalne anestezije luuudachki,i ona mi je uradila epiduralni carski rez i 1. i 2. put. Ja sam trudnocu kod nje vodila privatno i ako niste finansiski stabilni,ne pochinjite saradnju sa njom
Ja vam kazem iskreno,jer znam shta je i kako je! Vrlo dobar doktor,odlichna reputacija,veeeeeliki uticaj u Frontu(svoj tim sestara,doktora pomocnika i anesteziologa,uvek dostupna na mobilni i uvek imate apartman,ako vam treba ta vrsta tretmana,birate kako cete se poroditi,ako se plashite prirodnog jednostavno izaberete carski rez kao moja drugarica....) Dosta prednosti,ali se sve to dobro placa,kao i sve dobre stvari u zivotu! Nekoliko mojih prijateljica ide kod nje i sve su zadovoljne,neke su se porodile carskim rezom,neke epidural i prirodno,ali sve su zadovoljne.Mojoj majci je radila vadjenje materice i sve oko toga,ne znam kako se to struchno zove,i mojoj svekrvi,tako da smo sve kod nje i zadovoljne smo! Ako treba br. telefona privatne ordinacije gde Snezana radi poslacu na pp. Izvinite shto se ja raspisah ovoliko,ali znam koliko je teshko odluchiti i izabrati,pa eto ako sam imalo doprinela ili olakshala,drago mi je 

I ja sam cula o njoj sve najlepse, ali onako uopsteno, pa mi ova licna iskustva puno znace.
Kako vidim na sajtu Fronta (imaju za domace uslove super sajt) ona vise nije nacelnica carskih rezova nego porodilista, ali tu stoji da je u proteklih 10-ak godina nacelnica nekih odeljenja, sto mi govori da nije ni politicki (smenile se vlasti u tom periodu mnoge), valjda je po strucnosti?
Pretpostavila sam da je skupa, ako je takvo ime. Ja se vise bojim jeftinih no-name doktora nego skupih a dobrih. No, putevi Gospodnji nisu uvek jasni, i zasto neko izgubi bebu, i kako to sve izgleda. I moja sestra je imala super zdravu trudnocu, ali je u 13. nedelji plod jednostavno uginuo, bez ijedne naznake, bez bola, bez krvarenja. Niko od lekara nije mogao to da predvidi.
Na nekoj od ranijih tema sam videla da ima telefon privatne ordinacije, i isto neka lepa iskustva sa njom, u svakom slucaju puno hvala svima...
Kako vidim na sajtu Fronta (imaju za domace uslove super sajt) ona vise nije nacelnica carskih rezova nego porodilista, ali tu stoji da je u proteklih 10-ak godina nacelnica nekih odeljenja, sto mi govori da nije ni politicki (smenile se vlasti u tom periodu mnoge), valjda je po strucnosti?
Pretpostavila sam da je skupa, ako je takvo ime. Ja se vise bojim jeftinih no-name doktora nego skupih a dobrih. No, putevi Gospodnji nisu uvek jasni, i zasto neko izgubi bebu, i kako to sve izgleda. I moja sestra je imala super zdravu trudnocu, ali je u 13. nedelji plod jednostavno uginuo, bez ijedne naznake, bez bola, bez krvarenja. Niko od lekara nije mogao to da predvidi.
Na nekoj od ranijih tema sam videla da ima telefon privatne ordinacije, i isto neka lepa iskustva sa njom, u svakom slucaju puno hvala svima...
VAZNO ZA BUDUCE MAJKE - Nikako kod Dr.Rakic !!!!
Pozdrav,
nemam obicaj da pisem po forumima, bez da imam zaista preciznu i tacnu informaciju, pre svega zbog toga sto ovakvi forumi umeju cesto da zbune. Necu ni da vredjam. Iskustva i licni dozivljaji ljudi su razliciti.
Ipak, ovo smatram svojom duznoscu, pre svega da zene ne prodju kroz stanje kakvo je moja supruga prosla na porodjaju, a buduci ocevi ne prodju kroz faze kroz koje sam prosao, a koje bi ih mogle odvesti u zatvor.
Dakle, imali smo preporuku za Dr.Rakic preko babice iz Narodnog Fronta, inace nase licne prijateljice. Preko nje smo se dogovorili par meseci pre porodjaja sa doktorkom da ona bude na porodjaju. Kako mi je ovo bila jedna od najbitnijih stvari u zivotu, dao sam novac doktorki pre porodjaja(garantujem da nije mala cifra), konsultovao je par nedelja pred porodjaj i dobio uveravanje da ce sigurno biti na porodjaju. Nije se pojavila tog jutra, pocela je indukcija... ubedjivala me je da ce doci ...par sati se nije javljala na tel...jedva sam je dobio i to lazno predstavljajuci se...konacno dala mi je odgovor da je na fakultetu i da ne moze da dodje...nakon toga se ispostavilo da je kasno za epidural, porodjaj se iskomplikovao...
Molim Boga i dan danas da je ne sretnem, posto ce to biti kraj dva zivota....
Ako mozete da birate, zaobijite Dr.Rakic....
Otac zdravog deteta
nemam obicaj da pisem po forumima, bez da imam zaista preciznu i tacnu informaciju, pre svega zbog toga sto ovakvi forumi umeju cesto da zbune. Necu ni da vredjam. Iskustva i licni dozivljaji ljudi su razliciti.
Ipak, ovo smatram svojom duznoscu, pre svega da zene ne prodju kroz stanje kakvo je moja supruga prosla na porodjaju, a buduci ocevi ne prodju kroz faze kroz koje sam prosao, a koje bi ih mogle odvesti u zatvor.
Dakle, imali smo preporuku za Dr.Rakic preko babice iz Narodnog Fronta, inace nase licne prijateljice. Preko nje smo se dogovorili par meseci pre porodjaja sa doktorkom da ona bude na porodjaju. Kako mi je ovo bila jedna od najbitnijih stvari u zivotu, dao sam novac doktorki pre porodjaja(garantujem da nije mala cifra), konsultovao je par nedelja pred porodjaj i dobio uveravanje da ce sigurno biti na porodjaju. Nije se pojavila tog jutra, pocela je indukcija... ubedjivala me je da ce doci ...par sati se nije javljala na tel...jedva sam je dobio i to lazno predstavljajuci se...konacno dala mi je odgovor da je na fakultetu i da ne moze da dodje...nakon toga se ispostavilo da je kasno za epidural, porodjaj se iskomplikovao...
Molim Boga i dan danas da je ne sretnem, posto ce to biti kraj dva zivota....
Ako mozete da birate, zaobijite Dr.Rakic....
Otac zdravog deteta
"Mogu da preporucim tri lekara zaista dobra sto se Fronta tice, a to su dr.Filimonovic, dr Rajko zaista se ne secam prezimena, dr. Sankovic i nacelnik patologije dr. Mikunovic."
(SIC!)
Sanja78, STA GOVORIS TO?!
Pacijentkinju koju si uputila na ove monstrume poslala si direktno u pakao!
(SIC!)
Sanja78, STA GOVORIS TO?!
Pacijentkinju koju si uputila na ove monstrume poslala si direktno u pakao!
"Those who are dead are not dead
They’re just living in my head..."
They’re just living in my head..."