da li raditi test ili...?
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Dec 04, 2008 11:22 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
da li raditi test ili...?
Dobijala sam redovno svakih 28 dana. Nikada mi nije kasnila. Imala sam u novembru odnos (2-3 puta) i trebala sam dobiti 25.11.
Kasnila je 4 dana, a onda sam dobila u mnogo manjem obimu (30% od normalne) i trajala je samo 2-3 dana (uvijek traje 5-7).
Nemam nekih posebnih simptoma.
Mozda za nijansu jaci apetit i malo cesce mokrenje. Nikakve promjene ne osjecam. Nista. Da li da radim neki test trudnoce i koji? Naravno i kada?
Hvala svima...
Kasnila je 4 dana, a onda sam dobila u mnogo manjem obimu (30% od normalne) i trajala je samo 2-3 dana (uvijek traje 5-7).
Mozda za nijansu jaci apetit i malo cesce mokrenje. Nikakve promjene ne osjecam. Nista. Da li da radim neki test trudnoce i koji? Naravno i kada?
Hvala svima...
Utvrditi da li si u drugom stanju je veoma lako:
- odes u neku privatnu laboratoriju, platis oko 300din, uradis test iz krvi
- dobijes rezultate koji su 100% tacni, i nemas sta vise da razmisljas.
Ceo proces je VEOMA jednostavan, kratko traje, plus kosta manje od kucnog testa iz urina, koji je pritom i manje pouzdan.
Ja bih, da sam na tvom mestu, umesto da se mucim i razmisljam, lepo se prosetala do grada, i otklonila sve sumnje. To sto se brines da li si ostala u drugom stanju je stres za tvoj organizam, a ako reagujes imalo kao ja, taj stres ce se odraziti na tvoj ciklus.
- odes u neku privatnu laboratoriju, platis oko 300din, uradis test iz krvi
- dobijes rezultate koji su 100% tacni, i nemas sta vise da razmisljas.
Ceo proces je VEOMA jednostavan, kratko traje, plus kosta manje od kucnog testa iz urina, koji je pritom i manje pouzdan.
Ja bih, da sam na tvom mestu, umesto da se mucim i razmisljam, lepo se prosetala do grada, i otklonila sve sumnje. To sto se brines da li si ostala u drugom stanju je stres za tvoj organizam, a ako reagujes imalo kao ja, taj stres ce se odraziti na tvoj ciklus.
Re: da li raditi test ili...?
Ja sam tako prosla u prvoj trudnoci,duplo skracen ciklus pa zato nisam bas mnogo sumljala na trudnocu......mani se testova,meni je bio negativan,a vec sam bila trudna...moj savet,pravac kod lekara,to ti je sigurnije!zabrinuta rs napisao:Dobijala sam redovno svakih 28 dana. Nikada mi nije kasnila. Imala sam u novembru odnos (2-3 puta) i trebala sam dobiti 25.11.
Hvala svima...
-
- Novi član
-
- Novi član
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Nov 11, 2008 11:45 am
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Ciklus traje od 28 do 35 dana. Najjednostavnije je da ode kod ginekologa na pregled. Nadam se da ide kod ginekologa, tj bar da je bila kod ginekologa ijednom?
Ne bi bilo loshe da pochnete sa nekim vidom kontracepcije. Bilo kojim, da bi izbegli ovakva pitanja i brige.
Ne bi bilo loshe da pochnete sa nekim vidom kontracepcije. Bilo kojim, da bi izbegli ovakva pitanja i brige.
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
-
- Novi član
E nisam znao da je 28-35 dana ciklus, ja sam mislio 21-35???tamaraft napisao:Ciklus traje od 28 do 35 dana. Najjednostavnije je da ode kod ginekologa na pregled. Nadam se da ide kod ginekologa, tj bar da je bila kod ginekologa ijednom?
Sad joj je 29-ti dan, imala je ovih dana velik stres, jer joj je mladja sestra dobila secernu bolest, ap su joj svi u kuci nervozni... A inace jako se boji ginekologa. Poslednju mecu je dobila 12.11.2008.
-
- Novi član