Pozdrav svima...
imam 17 godina i jos nisam imao sexualno iskustvo. imam vec duze vreme devojku i ovih dana trebamo oboje da izgubimo nevinost. s obzirom da nisam dovoljno obavesten o zenskom polnom organu, molio bi da mi pojasnite malo koliko treba i sta treba da bi pukao himen. kolika je verovatnoca da ce devojka krvariti i kako mozemo da budemo sigurni da ce himen stvarno puci. unapred hvala na odgovoru.
Pucanje i dubina himena...
Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik
-
- Saradnik
- Pridružio se: Pet Jun 18, 2004 2:00 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Nadam se da ste vec prakticno vec dobili odgovore na pitanja. Himen je deo sluzokoze( koze), sa potkoznim tkivom debljine par mm, retko kada je kozast, tj. deblji. Pri pucanju najcesce dodje do manjeg krvarenja, tj. krvarenje moze da cak bude i u toku 1 do 2 dana, ali u tragu. Ponekad dodje kod grubog odnosa i do zacepljenja i sluzokoze vagine, kada usled obilnog krvarenja, pacijent mora u bolnicu. Na srecu to se izuzetno retki slucajevi. Savet je da , narocito prvoi odnos bude nezan, pun ljubavi. Prim. Dr Lj. Presetnik
Re: Pucanje i dubina himena...
Imam pitanje, vezan je za ovu temu..
Šta ako tokom seksualnog odnosa, himen ne pukne, tj nije pukao, nevina je bila..
Nije bilo krvarenja, ničega. ?
Šta ako tokom seksualnog odnosa, himen ne pukne, tj nije pukao, nevina je bila..
Nije bilo krvarenja, ničega. ?
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Re: Pucanje i dubina himena...
Kako mislite sta onda?
Neke zene imaju manje elastichan himen neke vishe i desava se da nema krvarenja niti bola prilikom probijanja himena!
Sta vas buni??
Neke zene imaju manje elastichan himen neke vishe i desava se da nema krvarenja niti bola prilikom probijanja himena!
Sta vas buni??
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.