Prvi sex

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Odgovori
Vlajko98
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Dec 05, 2013 5:50 pm

Prvi sex

Post od Vlajko98 »

Pozdrav imam jedno pitanje...Imam 15 godina i sa mojom devojkom sa u vezi 9 meseci (ona mi je prva). Tu noc kad je bila kod mene ljubili smo se mazili uobicajno i onda nam je oboma sinula ideja da probamo sex ona je nevina a ni ja nikad nisam probao...Ona je morala da krene za nekih 20min jer je zurila kuci taj dan ali smo oboje zeleli da probamo, medjutim ja sam bio veoma uplasen kao i ona jer nikad nisam probao tako da nije mogao da mi se digne ja joj naravno nisam rekao nego sam odugovlacio. Onda je ona iznenada rekla kako mora da krene i zamolila me da probamo sledeci put..Ja sam naranvo pristao. Mozete li mi reci da li je to normalno s obzirom da smo zurili i da nam je prvi put. Meni se uvek bez problema dize kad masturbiram i kada se mazim i ljubim sa devojkom, posle tih 20min mi se bez problema digao. Molim vas recite mi da li je to normalno i sta da uradim da se to nebi desavalo vise. Hvala unapred.
Djoko
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Avg 23, 2013 5:24 pm

Re: Prvi sex

Post od Djoko »

Iz gore navedenog texta mozes da zakljucis zasto nisi imao erekciju.. :D

Naveo si bio si uplasen ( nisi imao nikad ) , zbog toga nisi bio opusten i napaljen verovatno ..
Vlajko98
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Dec 05, 2013 5:50 pm

Post od Vlajko98 »

To je tacno :D ako je samo zbog toga onda mi je mnogo lakse jer znam da to onda nije fizicki problem a i da nije tezak mentalno :) hvala vam puno.
Djoko
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Avg 23, 2013 5:24 pm

Post od Djoko »

Ma np. :wink:
Odgovori