prvi put

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Odgovori
buva
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Avg 03, 2007 7:13 pm

prvi put

Post od buva »

cao
zanima me jedno ovo mi je prvi decko pa me interesuje da li zenska osoba moze da ostane u drugom stanju ako dozivi orgazam na muskom polnom organu preko odece i i i da li moze ako je zenska osoba u odecu a muska osoba nije pa i on dozivi orgazam
a drugo jel zna neko neke sajtove gde mogu da se upoznam da strucnim pojmovima vezane za intimnost hvala unapred
girl_from_nowhere
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Dec 27, 2005 6:47 pm

Post od girl_from_nowhere »

Nema sanse da ostanes trudna ako ste imali peting preko odece.
Vidi sajt www.21dan.com cini mi se
Shmizla
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Maj 14, 2007 3:04 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Shmizla »

Pre nego sto pocnete sa sexom zaista bi bilo red da nesto znate o istom. Ako muski polni organ nije direktno dosao u kontakt sa tvojom vaginom neces ostati trudna.Sansa da zatrudnis kroz odecu zaista ne postoji,osim ako njegova sperma nekako ipak nije dosla u kontakt sa vaginom...doduse ne znam kako to uopste moze da se izvede ukoliko ste obuceni :) :P :roll: :lol:
girl_from_nowhere
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Dec 27, 2005 6:47 pm

Post od girl_from_nowhere »

Shmizla napisao: Ako muski polni organ nije direktno dosao u kontakt sa tvojom vaginom neces ostati trudna.
S ovim se ne slazem. Ne moraju da dodju u direktni kontakt, dovoljno je da se sperma najde na njegovim prstima koje on stavi u vaginu...[/b]
Shmizla
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Maj 14, 2007 3:04 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Shmizla »

procitaj prethodni post.....

Rekla sam da nema sanse osim ukoliko se njegova sperma nekako ne nadje u njenoj vagini. Ovo da je nemoguce se odnosilo na peting preko odece,bez penetracije i skidanja vesa

Sve varijante da sperma dodje u kontakt sa vaginom su rizicne,ali tesko da do toga moze doci ukoliko ste oboje obuceni i dodirujete se preko odece. Penetraciju prstima ovde niko nije ni pominjao
Odgovori