Prvi odnos hitno!?

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
razor 1911
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Apr 18, 2012 10:39 pm

Prvi odnos hitno!?

Post od razor 1911 »

Pozdrav
Imao sam nedavno prvi odnos sa djevojkom.I mene brine da joj ja nisam prvi.
Rekla mi je da sam joj prvi, ali nekako mi je tesko povjerovati u to.Nakon prvog odnosa, rekla mi je da je boli puno.Krvi nije bilo, nisam mogao ocijeniti dal je islo tesko ili lako.Kaze da ima problem sa krvi, pila je neke tablete u osnovnoj skoli za trening( valjda doping nznm), ne znam kako to utice kad se pocijepa mebrana himena da ne krvari.Znam da je kasnije islo lako, trajalo je 10 minuta i nije mogla vise.Rekla mi je da je nesto pecka, da je boli stomak sva se previla.E sad mene brine sta to nju boli, dal gubitak nevinosti ili ima neku polnu bolest?Ja sam koristio zastitu, htjeo sam bez zastite posto mi je prvi put, al ipak je pametnije sa.
Ima li neki nacin da procijenim da li je bila nevina prije mene, mislim ako pogledam dole dublje?? :D
Da li imam razlog za brigu, ako je neka bolest, ja nikad nisam imao problema sa polnim bolestima.
Pitanje glasi da li je ona nevina????
Cat
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Sep 16, 2005 9:05 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Re: Prvi odnos hitno!?

Post od Cat »

Pa, sad nije sigurno. :D

Himen je opna koja delimično pokriva ulaz u vaginu. Kod nekih devojaka je elastičan i ne krvari prilikom prvog odnosa. Neke devojke nemaju čak ni bolove.

Ako te pitanje nevinosti opterećuje zbog polnih bolesti - polnu bolest nećeš dobiti ako si koristio zaštitu.
Zli doktor
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Okt 19, 2010 7:04 pm

Re: Prvi odnos hitno!?

Post od Zli doktor »

razor 1911 napisao:Pozdrav
Imao sam nedavno prvi odnos sa djevojkom.I mene brine da joj ja nisam prvi.
Rekla mi je da sam joj prvi, ali nekako mi je tesko povjerovati u to.Nakon prvog odnosa, rekla mi je da je boli puno.Krvi nije bilo, nisam mogao ocijeniti dal je islo tesko ili lako.Kaze da ima problem sa krvi, pila je neke tablete u osnovnoj skoli za trening( valjda doping nznm), ne znam kako to utice kad se pocijepa mebrana himena da ne krvari.Znam da je kasnije islo lako, trajalo je 10 minuta i nije mogla vise.Rekla mi je da je nesto pecka, da je boli stomak sva se previla.E sad mene brine sta to nju boli, dal gubitak nevinosti ili ima neku polnu bolest?Ja sam koristio zastitu, htjeo sam bez zastite posto mi je prvi put, al ipak je pametnije sa.
Ima li neki nacin da procijenim da li je bila nevina prije mene, mislim ako pogledam dole dublje?? :D
Da li imam razlog za brigu, ako je neka bolest, ja nikad nisam imao problema sa polnim bolestima.
Pitanje glasi da li je ona nevina????
E pa više nije... :wink:
Odgovori