Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.
Imam 22. godine i moj decko i ja relativno cesto imamo odnose. Dugo smo zajedno, njemu je 26. Medjutim, meni menstruacija kasni vec neke dve nedelje, sto mi se ranije nikad nije desavalo. Nemam neke posebne simptome sto se konkterno trudnoce tice, osim da se brzo umaram, mada mi se to nekad i ranije desavalo i kada sam redovno dobijala. Stalno odlazem da uradim test i ako znam da cu kad tad morati.
Ako sam trudna, zanima me da li je prvi abortus mnogo rizican? Pri tom mislim da li cu kasnije moci da imam decu? Protivnik sam toga, ali mislim da jos nisam spremna da budem majka. A i cula sam da veliki broj zena kada abortira prvo dete, kasnije veoma tesko ostane u drugom stanju. Hvala vam unapred na odgovorima.
prvo treba da utvrdis da li si uopste trudna,drugo ja nikako nisam pristalica abortusa osim u opravdanim slucajevima,trece majcinstvo je najdivnija stvar na svetu,razmisli dobro ako si uopste trudna da li zelis da ubijes to malo bice u tebi koje bi te ucinilo najsrecnijom osobom na svetu i cetvrto odgovor na tvoje pitanje,moze i ne mora da ostavi posledice
Rizik da li ce ti se nesto desiti tokom abortusa (da li ces posle moci da imas dece) uvek postoji, mnogo zavisi i od iskustva lekara i asistenaka, tvoj organizma i dr.
Svakako pre abortusa dobro razmisli da li je to to sto ti zelis.