Prva poseta ginekologu

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
marko_lazic
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Mar 13, 2006 6:51 pm

Prva poseta ginekologu

Post od marko_lazic »

Moja devojka ima 18 godina i nikad nije bila kod ginekologa.Bila je nevina pre mene,pa da kazemo da nije imala razloga za posetu.Ali sad ima redovne seksualne odnose sa mnom,a cuo sam da otkad to pocne,treba posetiti ginekologa.Da li je to istina?
Moze li mi neko objasniti kad bi trebalo poceti sa posetama "zenskom" doktoru.Zelim da budem informisan da mogu da posavetujem svoju devojku,koja je da kazem malkice nezainteresovana,a ja sam zabrinut :)

Unapred hvala :D :D
MARRY
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Mar 16, 2005 6:38 pm

Post od MARRY »

Dakle, ne mogu da verujem da takav decko kao sto si ti uopste postoji u danasnje vreme. Svaka cast! Kakva zrelost! Tvoja devojka treba da je pocastvovana sto je s tobom.
Po meni, ako ona nema nikakve tegobe, nema razloga da ide ginekologu, mada bi, preventive radi, trebalo da prvi put ode , recimo, sada kada je pocela sa seksualnim odnosima. Ne znam koju vrstu i da li uopste koristite kontracepciju, pa bi mozda i to mogla da pita svog gyn.
Marko, cestitam na zrelosti, mada ne znam koliko ti imas godina. Mada, i to nije bitno, retki su muskarci koji na taj nacin brinu o zenama. :D
Korisnikov avatar
jane_doe
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Nov 04, 2005 2:08 am
Kontakt:

Post od jane_doe »

Marko,
I am speechless.... blago majci koja te je rodila, a tek tvojoj devojci!!! Ovo je za medalju!
Potpuno si u pravu, trebalo bi da pocne sa redovnim pregledima..... evo mozes/mozete pogledati ovaj link, na kom pise ko, kada, zasto (....) treba da se javi ginekologu i kako pregled izgleda,.... http://www.jazas.org.yu/pages/article.php?id=964

Puno pozdrava tebi i tvojoj devojci, samo taj pravac drzi Slika, jane_doe
jelenajagodina
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Maj 25, 2005 9:34 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od jelenajagodina »

Marko, svaka ti cast! Sto se njene posete ginekologu tice, sto pre. Pregled i malo razgovora nece joj ni malo naskoditi!
winnie_pooh
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Maj 11, 2006 7:23 pm

Post od winnie_pooh »

"markooooo" pa ja tebe volim cmok cmok cmok :wink:
marko_lazic
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Mar 13, 2006 6:51 pm

Post od marko_lazic »

Hvala svima na komplimentima :D :D :D Mozete zamisliti.....ja sam da kazemo u tajnosti zeleo da se raspitam,tj da moja devojka ne zna,nego da se ja pun saveta pojavim kod nje.....a evo je ona dole(winnie_pooh) :D :D
Izvalila meeeeeeee :D Ako nekog i dalje zanima imam uskoro 17 godina.
Ali ja mnogo volim svoju devojku i zelim joj najbolje.Kazem ovo da neko ne pomisli "a vidi klinca izigrava dobrog samaricanina :D ".

Hvala vaaaaaaam! :lol:
MARRY
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Mar 16, 2005 6:38 pm

Post od MARRY »

Boze moj,
dok je ovakve dece za nasu Srbijicu nema zime!
Volite se omladino, samo napred!!!! :wink:
Ali oprezno! :P
Odgovori