Prva menstruacija nakon spontanog pobacaja

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
isidora
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Jun 09, 2004 2:00 am

Prva menstruacija nakon spontanog pobacaja

Post od isidora »

pre mesec dana (12.08.) sam imala reviziju nakon spontanog pobacaja, u desetoj nedelji trudnoce. 10.09. sam dobila menstruaciju.

problem je sto mi je ova menstruacija jako bolna i mnogo obilnija nego ranije. cak osecam i jako neprijatan miris, a napominjem da nemam nikakvih drugih zdravstvenih problema, nemam bakterije, gljivice, nikakvu upalu, namam nikakav problem sto se tice higijene, nista slicno...

ima li neko nekakvo slicno iskustvo?
zaklinap
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pon Avg 25, 2008 12:20 am

Post od zaklinap »

Meni je isto tako bilo,trebala bi da uradis briseve!Meni su ustanovili candidu posle toga koju sam dugo vukla!A sto se tice spontanog sta je bilo?Jer ja sam do sada imala 2 mised ovum i 1 spontani zato sto imam ureaplasmu koju sam otkrila prenekoliko meseci a sada se lecimo od njei strasno je tesko! :cry:
Korisnikov avatar
Tinna25
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Feb 21, 2008 1:47 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Tinna25 »

Posle spontanog se sve menja kao i nakon trudnoce. Pre spontanog ja sam imala uzasno bolne ali mi je trajalo po 3 dana. Sada imam neosetne ali po 7 dana. To je normalno, ali mi nije jasno zasto ima neprijatan miris? Mislim da bi trebalo da se iskontrolises obavezno
Odgovori