zaista sam u velikoj dilemi,verujte mi sto vise citam sve sam zbunjenija. vec dve godine pokusavam ostati u drugom stanju inista.bili smo kod ginekologa radila sve stoje potrebno sve je uredu ,jedino mi je receno da imam povecane hormone i problem sa ovulacijom(posto mi nije jasno to sa hormonima neumem da objasnim)preporucio mi je bromokriptin 2,5 mg ali reko je po pola tablete uvece,opet sam radila analizu ireceno mi je da je dejstvo bromokriptina vratilo sve na normalu.menstruacija mi je uvek tacna vec nekoliko godina na svaki 29 dan.poslali su nas kod urologa(mog supruga)radijo je analizu sperme i oba puta je ispalo lose oko milion(radijo je u razmaku od tri meseca)rekli su nam da je resenje in vitro,moj muz se jos ne slaze sa tim kaze da smo mladi(on 29 ja 25 god)
pa je poceo konzumirati proxeed,koji nam je prporucijo prijatel inace doktor opste prakse konzumira ga oko mesec dana jos je rano ali veruj te mi da sam umorna od svega.ukratko sam vam opisala pa bih vas molila za mislenja sta je naj bolje uciniti.
proxeed,bromokriptin,in vitro
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Nov 02, 2006 5:38 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
proxeed,bromokriptin,in vitro
zelela bi znati sve o in vitro oplodnji
Sa takvim nalazom Vaseg supruga ja ne bih gubila vreme pokusavajuci da ostanem trudna prirodno, niti da cu poboljsati rezultat od 1 milion. Pocela bih da se raspitujem o klinikama za vantelesnu oplodnju! I to ne bilo gde, nego bih se dooobro raspitala kod kog cu lekara, sto sam i uradila!
Dalje, rezultat vaseg supruga mozda se poce poboljsati, recimo do 10 miliona(da se dalje poboljsao nisam cula, mada ne kazem da ne postoje slucajevi) ali i u tom slucaju vam treba vantelesna oplodnja, eventualno inseminacija!
Dalje, rezultat vaseg supruga mozda se poce poboljsati, recimo do 10 miliona(da se dalje poboljsao nisam cula, mada ne kazem da ne postoje slucajevi) ali i u tom slucaju vam treba vantelesna oplodnja, eventualno inseminacija!
Gala06 napisao:Sa takvim nalazom Vaseg supruga ja ne bih gubila vreme pokusavajuci da ostanem trudna prirodno, niti da cu poboljsati rezultat od 1 milion. Pocela bih da se raspitujem o klinikama za vantelesnu oplodnju! I to ne bilo gde, nego bih se dooobro raspitala kod kog cu lekara, sto sam i uradila!
Dalje, rezultat vaseg supruga mozda se i moze poboljsati, recimo do 10 miliona(da se dalje poboljsao nisam cula, mada ne kazem da ne postoje slucajevi) ali i u tom slucaju vam treba vantelesna oplodnja, eventualno inseminacija!
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Sep 01, 2005 12:33 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Ne gubi vreme!!!
I ja sam imala blazu hiperprolaktinemiju i moj je suprug imao los spermogram (iskreno na granici).Moj ti je savet idi sto pre kod IVF stucnjaka (Ivanovici ili Jevremova) da ne gubis vreme kao mi!!!