PROVERA tablete-treba mi pomoc

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
ana_marija
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Apr 18, 2007 12:48 pm

PROVERA tablete-treba mi pomoc

Post od ana_marija »

Zbog povecane maljavost na bradi i neredovne menstruacije,javila sam se ginekologu koji mi je prvo prepisao terapiju sa ENDOMETRIL tabletama nekih 6 mjeseci.Medjutim,po zavrsetku uzimanja nisam dobila menstruaciju.Promijenila sam doktora i posto sam mu ispricala za neuspjelu terapiju,dala mi je PROVERA tablete.Zavrsila sam i sa njima,medjutim nisam opet dobila............
Moram da napomenem da sam radila provjeru hormona koji su ispali OK(u sta iskreno sumnjam jer sam prilicno dugo,nekih par mjeseci cekala na nalaz),imam policisticne jajnike i pocinje da mi se javlja problem sa znojenjem(pogotovo po nogama) sto mi se nikad prije nije javljamo.....

Ima li neko neki savjet,da ponovo radim hormone ili sta?????????
PedjaDj
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jan 11, 2005 11:01 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

odgovor

Post od PedjaDj »

Draga Ana_marija,
Po običaju naših dama dali ste nepotpune podatke recimo o vašoj telesnoj težini, visini, nivou hormona, dali želite da zatrudnite ili ne itd.itd... :-?

Elem, što se tiče hirzutizma, neredovnih ciklusa, mislim da bi terapija bila NPR. antibebi pilule Tbl. Diane-35 najmanje godinu dana.

Pozdrav D PeđaDj :D
Odgovori