Zbog povecane maljavost na bradi i neredovne menstruacije,javila sam se ginekologu koji mi je prvo prepisao terapiju sa ENDOMETRIL tabletama nekih 6 mjeseci.Medjutim,po zavrsetku uzimanja nisam dobila menstruaciju.Promijenila sam doktora i posto sam mu ispricala za neuspjelu terapiju,dala mi je PROVERA tablete.Zavrsila sam i sa njima,medjutim nisam opet dobila............
Moram da napomenem da sam radila provjeru hormona koji su ispali OK(u sta iskreno sumnjam jer sam prilicno dugo,nekih par mjeseci cekala na nalaz),imam policisticne jajnike i pocinje da mi se javlja problem sa znojenjem(pogotovo po nogama) sto mi se nikad prije nije javljamo.....
Ima li neko neki savjet,da ponovo radim hormone ili sta?????????
PROVERA tablete-treba mi pomoc
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Apr 18, 2007 12:48 pm
-
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Jan 11, 2005 11:01 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
odgovor
Draga Ana_marija,
Po običaju naših dama dali ste nepotpune podatke recimo o vašoj telesnoj težini, visini, nivou hormona, dali želite da zatrudnite ili ne itd.itd...
Elem, što se tiče hirzutizma, neredovnih ciklusa, mislim da bi terapija bila NPR. antibebi pilule Tbl. Diane-35 najmanje godinu dana.
Pozdrav D PeđaDj
Po običaju naših dama dali ste nepotpune podatke recimo o vašoj telesnoj težini, visini, nivou hormona, dali želite da zatrudnite ili ne itd.itd...

Elem, što se tiče hirzutizma, neredovnih ciklusa, mislim da bi terapija bila NPR. antibebi pilule Tbl. Diane-35 najmanje godinu dana.
Pozdrav D PeđaDj