Pre 20-tak dana osetila sam bolove u levoj dojci.Bol sam osecala nocu kada spavam na jednoj strani pa se okrenem na drugu.Takodje mi se pre mesec dana na istoj dojci pojavila mala aknica koja je svrbela,pomalo vlazila i nakon 2-3 dana zarasla (na spoljasnjem delu dojke prema pazuhu).Onda su bolovi bili slabiji,u medjuvremenu sam imala cikus pa sam pre 2 dana bila kod ginekologa na kompletnom pregledu.Ostalo je OK ali na ultrazvuku leve dojke su primetili nesto vrlo malo,ali to nije cista tj. tu nema vode,vec ima neki materijal.Kazu da to nije nista ozbiljno ali da se javim za 3 meseca da vide da li se "to" uvecalo ili je isto.
Imam 36 godina,redovne cikluse,do sada nisam radjala,nisam imala abortuse i nisam koristila anti bebi pilule.Sada sam udata i zelim da ostanem trudna,jer nije vreme za cekanje ali se ujedno i bojim zbog ove pojave.Mada mi je lekar rekao da ti nema veze da slobodno mogu ostati u drugom stanju.
Sta vi mislite o svemu ovome?
Ja sam strasno zabrinuta i odmah pomisljam na najgore!
promene na dojci!
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
Ja imam godinama "cvoric" na dojci i nisam operisala iako mi je bila preporucena i ta solucija.Benigni tumorcic velicine lesnika,a pipa se i pri najobicnijem palpatornom pregledu.Trudna sam a moj ginekolog je to pogledao i rekao da,po njemu,ta dispazija ne moze da smeta u trudnoci,a ne bi ni trebala da predstavlja problem ni prilikom dojenja...treba pratiti da li se menja ovlik i velicina...ranije,pre trudnoce,je obicno bilo bolno oko ovulacije,a i sada zna da zaboli.