PROFERTIL kapsule-HITNO

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
jecili1978
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Apr 29, 2009 11:17 am

PROFERTIL kapsule-HITNO

Post od jecili1978 »

Molim za pomoc,ako neko od dragih forumasa zna da li jos neka apoteka u Srbiji ima ove kapsule sem apoteke Iris u Novom Sadu obirom da ih oni nemaju u narednih mesec dana,a nama su potrebne jer je terapija vec zapoceta.
Unapred od srca hvala.
SimonaK
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Dec 11, 2008 3:56 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od SimonaK »

"Iris" nema??? Uffff... i nama ce to onda biti problem. Mm treba da krene sa sledecom kutijom krajem avgusta ali sam se oslonila da ce Iris imati... :(

Pocecu i ja da se raspitujem, pa ko prvi dodje do neke informacije...
jecili1978
Stalni član
Stalni  član

Post od jecili1978 »

Raspitujemo se po Beogradu ali ih nigde nema.
Gledala sam na Profertilovom sajtu ali Srbija nije ponudjena kao zamlja za narucivanje pouzecem,jedino da nadjem nekog u Bosni preko kog bi narucili, sada smo u kontaktu sa nekim ljudima iz Austrije ako preko njih uspemo.
Sto se Irisa tici idite pritiskajte ih da ih nabave sto pre. Meni su rekli da ih nece biti oko mesec dana,a nama odmah trebaju jer mm ima terapiju jos dva dana.
SimonaK
Aktivan član
Aktivan član

Post od SimonaK »

Smem li da te pitam kako se pokazala terapija profertilom kod tvog muza? Mi jos nismo kontrolisali, jos je rano... inace, urolog mu je prepisao zbog oligoastenospermije... a i spremamo se za IVF.
jecili1978
Stalni član
Stalni  član

Post od jecili1978 »

I mi smo u istoj prici,pije terapiju dva meseca i nismo u medjuvremenu kontolisali cekamo da se ciklus sparmatogeneze zavrsi pa da vidimo da li je ista delovalo.Javicu kako smo prosli.
Kako majka priroda ne daje rezultate vec dve godine i mi smo se odlucili da idemo na IVF.
SimonaK
Aktivan član
Aktivan član

Post od SimonaK »

Jecili, juce sam vrtela sve moguce apoteke po Beogradu i Novom Sadu ali nigde nema... Jesi uspela nesto?
jecili1978
Stalni član
Stalni  član

Re: PROFERTIL kapsule-HITNO

Post od jecili1978 »

U kontaktu smo sa nekim ljudima u Austriji,tamo ce sigurno naci, do tada smo nabavili odvojeno sve sastojke,karnitin i arginin mogu da se nabave u svakoj prodavnici za bodibildere,a vitamine u apoteci.
Tako je to kad zivimo u Zanzibaru.
Lampicao9
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Feb 10, 2009 11:18 pm

Post od Lampicao9 »

Mm je pio profertil zbog oligoastenospermije 2 puta po 3 meseca, a mozda i duze. I nista, katastrofa. Povecao se br spermatozoida, ali onih mrtvih i deformisanih, a progresivno pokretnih nije bio veci broj. Bilo mu jos gore od profertila. Mi smo ih nabavljali, cini mi se, preko apoteke Jankovic.
Ne bih da vas obeshrabrim, mozda vama profertil pomogne. Mi smo usli u program za VTO i ostali trudni u zadnjem casu, sa sve tim ocajnim nalazom spermograma i mojom PCOS dijagnozom. Sad se vec druzimo sa nasim andjelom, koja je stara mesec dana. Puno srece svima od srca!!!!!!! Ne odustajte nikad! Cuda su ipak moguca.
jecili1978
Stalni član
Stalni  član

Post od jecili1978 »

Ni ja nista posebno ne ocekujem od Profertila ali uzeli smo ga de ne kazemo da nismo pokusali, urolog je mm preporucio da pije Proxeed ali raspitujuci se saznali smo da su rezultati u globalu jos ocajniji i odlucili smo se za Profertil.
Posle dve godine oprostila sam se od cinjenice da ce se ista desiti prirodnim putem i takodje se pripremamo za IVF.
Hvala sto ste podelili svoje iskustvo, puno nam znaci da cujemo i druge parove.
Odgovori