Produzena laktacija

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Odgovori
Roseox-Biljana
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jan 18, 2007 8:10 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Produzena laktacija

Post od Roseox-Biljana »

Imm pitanje za ginekologa.Imam 40 godina, devojcicu od 11 godina,ciklus uredan, tacan u dan,nemam bolne menstruacije.Problem je u domenu dojke, naime naglo sam prekinula dojenje kad je cera imala 4 meseca, i mleko mi je curkalo godinama. Od analiza sam sve uradila na GAK-u, ultra zvuk obe dojke-displazija,rekli su OK, papa bris dojke-uredu, mamografija od pre 10meseci -uredu, krvna slika OK,ginekolog iz Simine 27 kaze da je sve ok, t3, t4 i tsh su u redu,mleko se pojavi,kad pokusam da isvedim iz dojke.iz jedne ide u mlazu, a iz druge po dve , tri kapi. -Zabrinjava me sve ovo!!
Ginekolozima hvala unapred za odgovor
ROSEOX-BILJANA
Dragana Petrovic
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Sep 08, 2006 11:44 pm

Post od Dragana Petrovic »

A kakav Vam je prolaktin?
jelena_vms
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Feb 15, 2008 12:46 am

Post od jelena_vms »

I kod mene postoji problem laktacije. Ne dojim već dve godine, a iz obe dojke mogu da iscedim tamno žuto mleko, svremena na vreme osetim kako mi mleko nadođe. Prolakti mi je 128 jutarnji, a onda se smanjuje. Vrednosti su ok. Pila sam Bromokriptin ali ne pomaze. Ima li neko rešenje?
Korisnikov avatar
Olja 86
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pon Apr 23, 2007 9:53 pm

Post od Olja 86 »

Potpuno je isto i kod mene.

Radila sam patoloski test i sve je Ok.

Sada cu da idem na EHO dojki pa ako je i on dobar verovatno hormone, ako si i oni dobri onda ce verovatno tako i da ostane.

Meni to ne smeta ali me malo brine.

Cerka krajem maja puni 3 godine a ja je ne dojim od njenih sest meseci.
Anastasija, mamino najveće blago - 28.05.2005.

Promenila nick iz Dr. Olja u Olja 86
jelena_vms
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Feb 15, 2008 12:46 am

Post od jelena_vms »

Radila sam ultra zvuk dojki i potpazušnih jama vidi se uvećanje mlečnih žlezda, a sve ostalo je uredu. Preporučili su mi da uradim svremena na vreme bris iscetka jer može doći do upale. Pa probaću i to.
Odgovori