problemi pms
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Mar 18, 2013 5:32 pm
problemi pms
Zdravo,imam 30g,majka sam troje dece,nikada nisam imala nikakvih ginekoloskih problema pre ali u zadnjih godinu dana imam uzasan period pred menstruaciju,boli me glava,kosti,zglobovi,smenjuju mi se osecanja nekada bih plakala nekada se smejala,nekada sam uzasno nervozna,rasejana.Neznam sta da radim,dali mi hormoni divljaju zato sto sam svo troje dece rodila u 5godina,do svoje 27g.Volela bih da cujem i druga misljenja u vezi ovog i neki savet od doktora.
Re: problemi pms
Hormoni .. -Mozda da uradite proveru hormona?
Да провериш лајмску болест и коксаки?
aa_aca napisao:Да провериш лајмску болест и коксаки?

Vi imate vrlo izražene simptome pms-a. Svakako idite na jedan sistematski pregled kod ginekologa kako bi se isključile druge stvari, a za sam početak pročitajte neki osnovni tekst kao npr.zanovetak82 napisao:Zdravo,imam 30g,majka sam troje dece,nikada nisam imala nikakvih ginekoloskih problema pre ali u zadnjih godinu dana imam uzasan period pred menstruaciju,boli me glava,kosti,zglobovi,smenjuju mi se osecanja nekada bih plakala nekada se smejala,nekada sam uzasno nervozna,rasejana.Neznam sta da radim,dali mi hormoni divljaju zato sto sam svo troje dece rodila u 5godina,do svoje 27g.Volela bih da cujem i druga misljenja u vezi ovog i neki savet od doktora.
http://hr.wikipedia.org/wiki/Predmenstrualni_sindrom
Postoje razni oblici pms-a kao i stepeni teskoba koje se javljaju. Neke žene prolaze kroz slabo izražene teskobe ali ima žena koje pred svaku menstruaciju prolaze kroz pravu muku. Predmenstrualni sindrom se leči, ne trpi se. Ali, još jednom, prvo jedan ginekološki sistematski pa sve ostalo...
Зато што могу да изазову велике проблеме у костима, зглобовима и мишићима. Осим тога, лако је добити те инфекције у Србији где је сваки трећи крпељ заражен. О хигијени у јавним објектима уопште се не води рачуна и с обзиром на све већу употребу мобилних телефона који се не дезинфикују, коксаки се лако преноси. Да ли треба да појасним и то да крпељ преноси лајмску болест, а коксаки вирус се преноси орално?Bokily napisao:aa_aca napisao:Да провериш лајмску болест и коксаки?![]()
![]()
![]()
, volela bih da mi objasnite zašto baš ta dva?

Objasnite mi, baš sam te lekcije preskočila a vidim da ste jako svestran čovek pa sigurno znate više od mene.
Zanovetak, ako opet navratite na ovaj forum, pored ginekološkog pregleda u prvom redu uradite hormone štitaste žlezde i kks.
Zanovetak, ako opet navratite na ovaj forum, pored ginekološkog pregleda u prvom redu uradite hormone štitaste žlezde i kks.
Можемо ми и на кафу.Bokily napisao:Objasnite mi, baš sam te lekcije preskočila a vidim da ste jako svestran čovek pa sigurno znate više od mene.....

-
- Aktivan član
- Pridružio se: Uto Okt 19, 2010 7:04 pm
TH/ kapsule sa uljem žutog noćurka i gotov problem sa PMS-omBokily napisao:Objasnite mi, baš sam te lekcije preskočila a vidim da ste jako svestran čovek pa sigurno znate više od mene.

Можеш ли да напишеш неки проверени производ за који знаш да је неко успешно користио?Zli doktor napisao:TH/ kapsule sa uljem žutog noćurka i gotov problem sa PMS-om
-
- Novi član
Bokily napisao:Objasnite mi, baš sam te lekcije preskočila a vidim da ste jako svestran čovek pa sigurno znate više od mene.
isla sam na ginekoloski pregled i moja doktorka
kaze da je sve u redu,radila sam hormone stitne zlezde i uredu je,a u medjuvremenu mi je stigao rezultat sa torlaka kojim je potvrdjen koksaki virus,ali mi niko nije rekao da to ima neke veze sa pms-om.
Да није горе неко можда споменуо коксаки, па био исмеван?!zanovetak82 napisao:.... u medjuvremenu mi je stigao rezultat sa torlaka kojim je potvrdjen koksaki virus,.....

Коксаки свашта може да уради по организму. Што пре да га лечиш.
Било би добро да провериш и лајмски болест - за сваки случај.
-
- Novi član
proverila sam i lajmsku bolest i srecom nemam,i testirali su me na ujede i drugih parazita,sve je u redu sem sto imam koksaki i probleme sa pms-om.
Решавај тај коксаки. За њега једино знам да је добро пити веће количине витамина Ц, доста воде, а свакако би било добро да пијеш онај "мој" препарат који се прави од белога лука и комовице. Рецепт имаш на мом сајту њњњ.аца.рс. Тамо имаш и препоруку за одличан Натрол витамин Ц.