Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.
Help....koristila sam Yasmin pilule prije trudnoce i sve je bilo o.k.,ali sada sam ih ponovo pocela koristiti,naravno na recept,ali stalno krvarim,nije obilno ali je problem Javila sam se dr.ali ona kaze da je to normalno i treba pricekati,o.k.,ali mi se cini da je 21 dan ipak previse...Imali neko savjet ili sl.iskustvo,please.....
Krevarenje izmedju menstruacija je normalna pojava kada se pocnu kontraceptivne pilule - pogotovu ako su to pilule sa niskom dozom hormona (kao sto su tvoje). Treba pricekati ako je krvarenje samo kao za dnevni ulozak, ako se radi o obilnom krvarenju, onda treba mozda preci na neku pilulu koja ima vecu dozu. Moguce da ti se hormonska slika promenila posle trudnoce i da ti sada treba jaca pilula za isti efekat (pri tom, cak i ako imas krvarenja, i ako uzimas pilulu redovno, i dalje si zasticena od trudnoce). Nekim zenama period privikavanja traje i po 3-6 meseci.