Problemi sa kondomom

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Odgovori
korisnik123
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Avg 12, 2008 4:17 pm

Problemi sa kondomom

Post od korisnik123 »

Prilikom odnosa desila nam se mala nezgoda, naime kodnom je spao, i najverovatnije ostao unutra!
Shta da radimo?
Geja
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Mar 12, 2008 5:29 pm

Post od Geja »

Hm prvo provjerite a onda otidjite u prvu ambulantu ili bolnicu to je doktorima minut posla i puno je sigurnije nego da ga vi sami pokusavate izvaditi.....
korisnik123
Novi član
Novi član

Post od korisnik123 »

Pretrazili smo sve, i nismo ga pronashli, 99% je ostao unutra, nego znate li mozda dali postoji verovatnoca da ga telo samo izbaci, i dali moze doci do nekih komplikacija ako chekamo par dana?
Uzgred hvala na odgovoru, sada nam je bitna svaka informacija!
Geja
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Mar 12, 2008 5:29 pm

Post od Geja »

Moze doci do ozbiljne infekcije ako ga cim prije ne izvadite , vrlo je mala sansa da ga tijelo odma izbaci ako ga uopste izbaci, ne znam samo kako niko od vas dvoje nije osjetio da je kondom spao ili ostao unutra ja nisam doktor ali savjetujem vam da sto prije posjetite doktora da on to izvadi jer moze bezpotrebno doci do komplikacija....
maja82
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Nov 07, 2007 8:07 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od maja82 »

Mojoj drugarici se isto desilo, nije ni sama znala da mi objasni kako, jeste cudno, ali se desava! Isti dan je otisla kod ginekologa, koji je to odmah izvadio, tako da je najbolje da i ti to uradis, mislim da je rizik da cekas da sam izadje.
korisnik123
Novi član
Novi član

Post od korisnik123 »

pitali smo ginekologa na 21dan.com i rekao nam je da ce najverovatnije sam ispasti! Shta mislite o tome, dali je to uopshte moguce?
maja82
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Nov 07, 2007 8:07 pm

Post od maja82 »

Pa ako je tako rekao doktor, onda je to moguce. Mada ja ne bih rizikovala da sam na tvom mjestu, jer sta ako se nesto zakomplikuje zbog cekanja.
dannina
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Maj 22, 2007 11:16 pm

Post od dannina »

E,svasta! Ostane ti kondom unutra i ti cekas da sam ispadne.j er ti to rekao neki virtuelni dr! Vas dvoje bas niste zreli za seksualne odnose, kad tako razmisljate. Treba biti odgovornije prema svom i tudjem telu...
ivamatic
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Avg 22, 2007 10:41 am

Post od ivamatic »

Verovatnoca da Vam prezervativ sam ispadne je ravna nuli.Zato sto pre kod ginekologa........ :D

Srdacan pozdrav! :P :P :P :P :P
"Izbiliza niko nije normalan..E=mc2"
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm

Post od mikalja »

korisnik123 napisao:Pretrazili smo sve, i nismo ga pronashli, 99% je ostao unutra, nego znate li mozda dali postoji verovatnoca da ga telo samo izbaci, i dali moze doci do nekih komplikacija ako chekamo par dana?
Uzgred hvala na odgovoru, sada nam je bitna svaka informacija!
Nebih da Vas plashim !Samo moje skromno mishljenje je da bi trebali pod hitno kod ginekologa da to vadi!Nije strashno nishta ,on ce to pincetom a i vec strucnjaci su pa znaju kako ce!I bit cete mirni !Ovako ,ko zna?To je ipak strano telo koje zadrzava prljavshtinu na sebi i lepi se NE DAJ BOZE MOZE DOCI DO SEPSE !A ovako odete obadvoje radi psihichke podrshke lakshe je u dvoje!Na kraju krajeva i bilo Vas je dvoje kad ste ga izgubili tamo !Moram malo da dam dozu humora nishta lichno :D !Sve ce to biti u redu,samo ne chekajte !I za par minuta , reshen problem!Srecno i drugi put oblachite ga po meri a ne dva broja vece odelo :wink:
Nemoj te se sekirati samo ni chekati !I sami znate da mu tu nije mesto nego u kanti za djubre :roll: !A ona nije kanta za djubre tako da znate shta Vam je chiniti !
SRECNO I POZDRAVCHE :D
korisnik123
Novi član
Novi član

Post od korisnik123 »

Hvala svima na podrshci, ali kao shto je ginekolog i rekao jeste ispao sam. Ali ne bih zeleo da neko kome se nekada kasnije (nedaj boze) desi da nas poslusha i da jednostavno cheka.
Mi smo tih 24h bili prestravljeni, i da smo neke od postova videli ko zna kako bi se tek osecali,
Nebih da Vas plashim !Samo moje skromno mishljenje je da bi trebali pod hitno kod ginekologa da to vadi!Nije strashno nishta ,on ce to pincetom a i vec strucnjaci su pa znaju kako ce!I bit cete mirni !Ovako ,ko zna?To je ipak strano telo koje zadrzava prljavshtinu na sebi i lepi se NE DAJ BOZE MOZE DOCI DO SEPSE !A ovako odete obadvoje radi psihichke podrshke lakshe je u dvoje!Na kraju krajeva i bilo Vas je dvoje kad ste ga izgubili tamo !Moram malo da dam dozu humora nishta lichno !Sve ce to biti u redu,samo ne chekajte !I za par minuta , reshen problem!Srecno i drugi put oblachite ga po meri a ne dva broja vece odelo
Nemoj te se sekirati samo ni chekati !I sami znate da mu tu nije mesto nego u kanti za djubre !A ona nije kanta za djubre tako da znate shta Vam je chiniti !
SRECNO I POZDRAVCHE
Kada bi svi ovako pisali na ovom forumu, posetiocima kao shto smo mi (novajlije) bilo bi mnogo lakshe, i tako.
Veliko hvala svima, posebno autoru citiranog posta!!!!
Sve je dobro kad se dobro svrshi :lol: :lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
razocarana
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Mar 03, 2008 11:22 pm
Kontakt:

Post od razocarana »

o Boze svasta sam cula ali da kondom ostane unutra i jos da cekaju da ispadne to nisam.verovatno je devojka dosta mlada i srami se kada je pomoc trazila na sve strane sem kod svog ginekologa.ne bi trebalo to je brine i da se toga stidi jer nije ona jedina a ginekolog se nagleda svega i svacega tako da bi vadjenje kondoma odradio rutinski jer Boze moj nesrece se dogadjaju pa bolje da on izvadi nego da ceka da ispadne sam i da dodje do neke komplikacije pa je lepsa neugodnost odmah to uraditi
kada se desi nešto loše ko zna zašto je to dobro!!!
Odgovori