[b]Problem trudnoce,HITNO MI JE POTREBAN SAVET[/b]
Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik
[b]Problem trudnoce,HITNO MI JE POTREBAN SAVET[/b]
Ovako, imam jedno pitanje.Da li moze devojka da zatrudni, imali smo odnos nekoliko puta sa zastitom, svrsio sam ali u kondom i posle toga opet smo imali odnos!?!?Ja mislim da ne moze zatrudni ali se ona mnogo plasi, a verujte i mene je uplasila!!!! STA DA RADIMO?!?
Ok, hvala! Samo me nesto zanima, ok imali smo odnos bez zastite i ja sam svrsio u kondom, ali me brine to sto sam ja samo obrisao i posle kraceg perioda opet krenuli ali bez zastite.Vec sam joj reko da odmah ujutru odemo do ginekologa pa da vidimo sta cemo i kako,najgore je to sto cekanje ubija.Da li zna neko da postoje neke druge tablete ili nesto umesto Postinora, jer postinor ne sme dva puta da se pije!?
Nije stvar u tome sto Postinor ne moze dva puta da se pije, nego to vazi za tu vrstu pilula u celini, ne bi trebalo da uzme ni Postinor ni nesto drugo. Ali ako ginekolog proceni da je potrebno, reci ce joj sta da uzme.
To je sad sve pitanje, koliko dobro si se obrisao, da li je doslo do curenja predsemene tecnosti... jer ako jeste, to je kao i da si ejakulirao, jer je ona pokupila sve spermatozoide zaostale u uretri nakon prethodne ejakulacije.
To je sad sve pitanje, koliko dobro si se obrisao, da li je doslo do curenja predsemene tecnosti... jer ako jeste, to je kao i da si ejakulirao, jer je ona pokupila sve spermatozoide zaostale u uretri nakon prethodne ejakulacije.
Pa nismo nesto dugo drugi put i mislim da nije izasla predsemena tecnost. Isli smo u ponedeljak do ginekologa i rekla joj je da nije trudna i da treba da prokrvari za dan-dva i nakon 10 dana da dodje na kontrolu.E sada, danas je subota(vec nedelja), ona nije prokrvarila, boleli su je malo jajnici(skoro je izgubila nevinost pa mozda zbog toga),danas je osetila da je bole grudi,ne znam ko joj je rekao da je i to moguci simptom trudnoce pa se sad plasi, a i ja....ne znam sta da radim
prestani da me potpisujesTinna25 napisao:Samo da potpisemFimka napisao:Boze, pa kupite test i neka ga uradi.. zasto se mucite? Gin ne moze da vidi tek tako bez ikakve analize krvi da li je ona trudna.. na UZ se tek kasnije pojavi mesak...
pravac apoteka i kupi test.. mislim da je 300din sasvim pristojna cifra za miran san

- Tinna25
- Aktivan član
- Pridružio se: Čet Feb 21, 2008 1:47 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
onda prestani da mi citas misliFimka napisao:prestani da me potpisujesTinna25 napisao:Samo da potpisemFimka napisao:Boze, pa kupite test i neka ga uradi.. zasto se mucite? Gin ne moze da vidi tek tako bez ikakve analize krvi da li je ona trudna.. na UZ se tek kasnije pojavi mesak...
pravac apoteka i kupi test.. mislim da je 300din sasvim pristojna cifra za miran san![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()