Problemčić u trudnoći?

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
Seli
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Okt 05, 2006 11:57 pm

Problemčić u trudnoći?

Post od Seli »

Trudna sam 15 nedelja, druga trudnoća. Pojavio mi se braonkast sekret i to traje vec dva dana, pojavljivalo mi se i ranije u dane kada sam trebala dobiti menstruaciju a sada to nije. Ako nešto znate molim Vas da mi kažete, baš je vikend pa ne mogu do doktora. Hvala.
selena85
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jan 17, 2008 1:55 am

Post od selena85 »

Ne bih da te plasim ali taj braonkast sekret ne sluti na dobro.
I ja sam bila trudna 10 nedelja kad mi se pojavio takav sekret otisla sam kod ginekologa i on mi je rekao da je to pocatak spontanog.To braonkasto je prljavo krvarenje....tako to pocinje :( .
Nadam se da kod tebe to nije slucaj i drzim ti palceve :wink: ,ali molim te sto pre idi na pregled makar kod privatnika.
Mozda ne bi bilo lose da posetis sajt 21dan.com i tu mozes postaviti pitanje ginekologu
S R E C N O
tade
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Avg 11, 2008 3:17 pm

Post od tade »

Meni se to isto desilo u istoj nedelji.Beba je iz male karlice prelazila u veliku i usled potiska materica je prokrvarila,vise je bilo prljanje nego sto je licilo na ciklus. Ja sam odmah cim sam primetila zvala mog docu, u 23h ,tu nema obzira,on je rekao da strogo mirujem i da stavljam utrogestan vaginalno na 8 sati.To sam primetila uvece, sutradan je vec prestalo krvarenje. U svakom slucaju,odmah nadji ginekologa koji radi dok nije kasno.
Korisnikov avatar
Tinna25
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Feb 21, 2008 1:47 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Tinna25 »

Selena85, ne razumem zasto plasis devojku???????? :o
Moguce je da je samo manjak progesterona, ima zene koje su obilno krvarile pa su iznele dete do kraja.
D.J.
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Apr 14, 2006 2:13 pm

Post od D.J. »

Naravno, nemoj je plasiti...99% je progesteron, pa ce ti ginekolog prepisati utrogestan ili inekcije progesterona...moja sestra je imala krvavljenje prva 3 meseca,mislila je da je menstruacija i nije isla kod doktora...i evo sad ima devojcicu od 7 godina....
U svakom slucaju miruj i zovi ginekologa sto pre

pozdrav
Odgovori