Problemčić u trudnoći?
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
Problemčić u trudnoći?
Trudna sam 15 nedelja, druga trudnoća. Pojavio mi se braonkast sekret i to traje vec dva dana, pojavljivalo mi se i ranije u dane kada sam trebala dobiti menstruaciju a sada to nije. Ako nešto znate molim Vas da mi kažete, baš je vikend pa ne mogu do doktora. Hvala.
Ne bih da te plasim ali taj braonkast sekret ne sluti na dobro.
I ja sam bila trudna 10 nedelja kad mi se pojavio takav sekret otisla sam kod ginekologa i on mi je rekao da je to pocatak spontanog.To braonkasto je prljavo krvarenje....tako to pocinje
.
Nadam se da kod tebe to nije slucaj i drzim ti palceve
,ali molim te sto pre idi na pregled makar kod privatnika.
Mozda ne bi bilo lose da posetis sajt 21dan.com i tu mozes postaviti pitanje ginekologu
S R E C N O
I ja sam bila trudna 10 nedelja kad mi se pojavio takav sekret otisla sam kod ginekologa i on mi je rekao da je to pocatak spontanog.To braonkasto je prljavo krvarenje....tako to pocinje

Nadam se da kod tebe to nije slucaj i drzim ti palceve

Mozda ne bi bilo lose da posetis sajt 21dan.com i tu mozes postaviti pitanje ginekologu
S R E C N O
Meni se to isto desilo u istoj nedelji.Beba je iz male karlice prelazila u veliku i usled potiska materica je prokrvarila,vise je bilo prljanje nego sto je licilo na ciklus. Ja sam odmah cim sam primetila zvala mog docu, u 23h ,tu nema obzira,on je rekao da strogo mirujem i da stavljam utrogestan vaginalno na 8 sati.To sam primetila uvece, sutradan je vec prestalo krvarenje. U svakom slucaju,odmah nadji ginekologa koji radi dok nije kasno.
Naravno, nemoj je plasiti...99% je progesteron, pa ce ti ginekolog prepisati utrogestan ili inekcije progesterona...moja sestra je imala krvavljenje prva 3 meseca,mislila je da je menstruacija i nije isla kod doktora...i evo sad ima devojcicu od 7 godina....
U svakom slucaju miruj i zovi ginekologa sto pre
pozdrav
U svakom slucaju miruj i zovi ginekologa sto pre
pozdrav