Problem u sexualnom odnosu!

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
dejan_czv
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jul 26, 2005 2:08 am

Problem u sexualnom odnosu!

Post od dejan_czv »

Treba mi strucan savet posto zaista nemam hrabrosti da licno posetim lekara i posavetujem se.
U pitanju je to da imam problem kad dodjem u situaciju da spavam sa devojkom. Prosto i jednostavno moj polni organ splasne. Jednom se to desilo kad sam dosao u situaciju da stavim prezervativ, a kasnije dva-tri puta kad je trebalo da dodje do samog sexa. Inace pre toga je sve u redu. Dok se ljubimo, mazimo itd, konstantno je u erekciji ali posle splasne. Ja sam se malo vise opteretio i razmisljao o toj prvoj situaciji kad se desilo ono sa prezervativom pa je verovatno ostatak situacija posledica toga. Nevin sam sto verovatno objasnjava celu ovu zavrzlamu. Zabrinut sam.
Koliko je to normalno i da li je normalno, posto niko od mojih drugara nije imao takvo iskustvo? Sta mi savetujete, ipak cinjenica je da imam strah od tog prvog puta?
Hvala unapred!
Problem
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jan 27, 2005 10:21 am

Re: Problem u sexualnom odnosu!

Post od Problem »

dejan_czv napisao:Treba mi strucan savet posto zaista nemam hrabrosti da licno posetim lekara i posavetujem se.
U pitanju je to da imam problem kad dodjem u situaciju da spavam sa devojkom. Prosto i jednostavno moj polni organ splasne. Jednom se to desilo kad sam dosao u situaciju da stavim prezervativ, a kasnije dva-tri puta kad je trebalo da dodje do samog sexa. Inace pre toga je sve u redu. Dok se ljubimo, mazimo itd, konstantno je u erekciji ali posle splasne. Ja sam se malo vise opteretio i razmisljao o toj prvoj situaciji kad se desilo ono sa prezervativom pa je verovatno ostatak situacija posledica toga. Nevin sam sto verovatno objasnjava celu ovu zavrzlamu. Zabrinut sam.
Koliko je to normalno i da li je normalno, posto niko od mojih drugara nije imao takvo iskustvo? Sta mi savetujete, ipak cinjenica je da imam strah od tog prvog puta?
Hvala unapred!
Hehheheh
Dejane, ne brini mnogo, zapravo ne brini UOPSTE
Veeeelika vecina muskaraca ima taj problem, a imao sam ga i ja sam.
To je taj strah koji se uvuce coveku u kosti u trenutku kada treba da penetriras devojku. Ako ti je sve ok(dignut, cvrst) dok masturbiras znaj da nemas nikakvih telesnih problema. A to sto malo splasne kada treba da spavas sa devojkom je psihicki problem, jedna vrsta straha da ce provaliti da nsita ne znas, straha da neces svrsiti, da ti se nece dici..
Kada probijes jednom led sve ce biti ok. Meni se i dan danas, nakon 14 godina sexualno aktivnog zivota desi da se uplasim da li ce mi biti cvrst.. i onda baksuz nece da se ucvrsti...samo u medjuvremenu je covek iskusan i zna kako to da prikrije od partnerke i da oduzi predigru dok ne dobije punu erekciju.
Moj odgovor nije odgovor strucne osobe ali mislim da niam mnogo pogresio, tj da sam ti dao pravi odgovor
Odgovori