PROBLEM OKO MOGUCE TRUDNOCE
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
Re: PROBLEM OKO MOGUCE TRUDNOCE
Srecno i nadam se da ce sve biti u redu! U svemu losem ima i neceg dobrog, tako da ste bar oboje naucili kako da se bolje zastitite od ovakvih stresova u buducnosti. A ako jos neko procita ovu temu i nauci nesto, jos bolje.
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Jan 21, 2010 7:06 pm
Konacno je dobila, juce, dakle sa 3 dana zakasnjenja.... Uhhhh sad je lakse...
Hvala svima na pomoci!
Ljudi pazite sta radite, da ne bi za nedelju dana skratili sebi zivot na pola
Hvala svima na pomoci!
Ljudi pazite sta radite, da ne bi za nedelju dana skratili sebi zivot na pola

- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Mislim da je jedino ko treba da pazi shta ubuduce radi - ti i tvoja devojka.
Mladi ste i tek pochinjete sa seksualnim zivotom, obratite se ginekologu da bi dobili savete oko najboljeg kontraceptivnog sredstva.
Mladi ste i tek pochinjete sa seksualnim zivotom, obratite se ginekologu da bi dobili savete oko najboljeg kontraceptivnog sredstva.
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Jan 21, 2010 7:06 pm
Pa realno mislim da je kondom najbolja zastita, sto filozofirati tu nesto i rizikovati..
- tamaraft
- Stalni član
Misliti i cvece brati nije isto 
Dzaba ti shto mislish kad si dozvolio da imash nezashticen odnos...

Dzaba ti shto mislish kad si dozvolio da imash nezashticen odnos...
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sre Okt 29, 2008 10:00 am
Vala baš.
Pozdrav svima!
Pokusavam ostati u drugom stanju vec godina dana. Ovaj put mi ciklus kasni vec 10 dana. Juce uradila test na 39 dan od poslednje menstruacije i nisam sacekala pet minuta, jer odmah se pojavila ona kontrolna crvena linija, a druge test linije nije bilo, pa sam odmah bacila test u korpi. Nakon 5 sata uzela sam test od korpe da se jos jednom uverim da nisam trudna, kad to na testu ne jedna ne dve nego cak ko tri linije. Ona kontrolna crta i dalje tako jaka crvena, a na mesto gde treba da bude test crta neku rozevu mrlju, a do nje malo sa strane kontrolne crte veliku rozevu crtu. Znam da ne postoi test sa tri linije, ali eto. Danas sa jutarnjom mokracom uradila sa novi test ali i nakon 12 sati ostao je jos sa jednom crtom.
Pitanje je mozda bezveze, jel znam da se test ne treba citati nakon tih pet minuta, ali eto opet da pitam je li moguce da je ipak trudnoca, jer ja eto imam taj obicaj da uvek pogledam nakon par sati u taj negativam test i dosad je uvek bila jedna crta.
Unapred sajlem zahvalnost!
Pokusavam ostati u drugom stanju vec godina dana. Ovaj put mi ciklus kasni vec 10 dana. Juce uradila test na 39 dan od poslednje menstruacije i nisam sacekala pet minuta, jer odmah se pojavila ona kontrolna crvena linija, a druge test linije nije bilo, pa sam odmah bacila test u korpi. Nakon 5 sata uzela sam test od korpe da se jos jednom uverim da nisam trudna, kad to na testu ne jedna ne dve nego cak ko tri linije. Ona kontrolna crta i dalje tako jaka crvena, a na mesto gde treba da bude test crta neku rozevu mrlju, a do nje malo sa strane kontrolne crte veliku rozevu crtu. Znam da ne postoi test sa tri linije, ali eto. Danas sa jutarnjom mokracom uradila sa novi test ali i nakon 12 sati ostao je jos sa jednom crtom.
Pitanje je mozda bezveze, jel znam da se test ne treba citati nakon tih pet minuta, ali eto opet da pitam je li moguce da je ipak trudnoca, jer ja eto imam taj obicaj da uvek pogledam nakon par sati u taj negativam test i dosad je uvek bila jedna crta.
Unapred sajlem zahvalnost!
- tamaraft
- Stalni član
Trudnoce verovatno nema. I samo znate kako se ti testovi chitaju i da nisu merodavni posle par sati.
Ako vam je bash stalo da utvrdite uradite analizu krvi na BHCG!
Ako vam je bash stalo da utvrdite uradite analizu krvi na BHCG!
hvala ti tamaraft na brzi odgovor.
Znala sam da nema trudnoce, ali ipak...nada postoi
Znala sam da nema trudnoce, ali ipak...nada postoi

-
- Stalni član
- Pridružio se: Pet Dec 24, 2004 6:22 pm
- Kontakt:
Test pokazuje rezultat samo posle onoliko minuta koliko pise na testu. Kasnije rezultat vise nije merodavan (kad god sam ga radila pojavljivala se kasnije druga crta ali to nije rezultat nego tako jednostavno test posle reaguje). Test uglavnom moze da bude negativan iako je zena trudna ako se radi pre rano (pre vremena ocekivane menstruacije ili bas taj dan), a retko kad je lazno pozitivan....
Mislim da je test iz krvi najpouzdaniji i moze se raditi vec negde 2 nedelje posle ovulacije....
Mislim da je test iz krvi najpouzdaniji i moze se raditi vec negde 2 nedelje posle ovulacije....