Problem sa klitorisom i usminama?

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
bucka8426
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Okt 07, 2012 4:25 pm

Problem sa klitorisom i usminama?

Post od bucka8426 »

Vec duze vreme ne osecam kada mi decko stimulise klitoris pa i ja sama..probala sam svakako ali nemam nikakav osecaj..onda usmine su mi bolne..malo otecene..jedna strana je veca jedna bas mala..pa se nazuljam..malo su se promenile sada su tamnije ranije nisu bile takve niti sam imala problema sa stimulacijom klitorisa..ponekada me klit. i probode znaci ovi problemi su poceli pre nekih tri godine mozda malo vise..ne znam tacno..oralni seks isto ne osecam..jedino kad imamo odnose to je okej..ali za klit. i sa usminama ne znam sta se desava..kao da je taj deo gde je veca iziritiran i ostecen..niti je glatko kao ranije..stvarno je neprijatan osecaj kada pocne taj duzi deo da me boli..jel ima neko neki slican problem ili savet..vrlo je vazno..molila bih ako neko moze dobro da me posavetuje sta je u pitanju..ako se neko razume u to? :o :(
baki78
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Okt 04, 2006 1:34 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Re: Problem sa klitorisom i usminama?

Post od baki78 »

Da nije upala Bartonilijeve zlezde/?
bucka8426
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Okt 07, 2012 4:25 pm

Re: Problem sa klitorisom i usminama?

Post od bucka8426 »

Ne verujem sa obzirom da to izgleda drugacije i po slikama..meni klitoris kao da ne deluje vise na stimulisanje :cry:
Odgovori