problem sa bakterijom pre trudnoce
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
problem sa bakterijom pre trudnoce
imam bakteriju escherichiu coli i to 10 000 000 u 1ml mokrace. Zanima me da li mogu da ostanem u drugom stanju ako je prisutna ta bakterija u tolikom broju? Moj mladic inace ima sterilan nalaz mokrace
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Jun 08, 2005 1:19 am
Mozes da zatrudnish,ali ne savetujem ti nikako!
Imam drugaricu,koja je imala te bakterije dok je bila u drugom stanju.Stvorile su joj nenorlalne komplikacije.Ne zelim da ti pricam detalje,da te ne bih uplashila.
To su bakterije,koje bukvalno svaka druga devojka ima,nije nista strasno ako se izlece na vreme.
Znaci,odi kod lekara,neka ti prepise odgovarajuci antibiotik,reshi se toga,pa ACTION!
Good luck!
P.S.Idi sto pre,jer se brzo razmnozavaju.I nikako trudnoca dok se ne resis istih.
Imam drugaricu,koja je imala te bakterije dok je bila u drugom stanju.Stvorile su joj nenorlalne komplikacije.Ne zelim da ti pricam detalje,da te ne bih uplashila.
To su bakterije,koje bukvalno svaka druga devojka ima,nije nista strasno ako se izlece na vreme.
Znaci,odi kod lekara,neka ti prepise odgovarajuci antibiotik,reshi se toga,pa ACTION!
Good luck!
P.S.Idi sto pre,jer se brzo razmnozavaju.I nikako trudnoca dok se ne resis istih.
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sre Apr 27, 2005 3:04 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5