Probadanje u dojci - koliko zabrinuta da budem?

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Odgovori
zub
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Feb 20, 2008 6:10 pm

Probadanje u dojci - koliko zabrinuta da budem?

Post od zub »

Pre nego krenem, unapred se izvinjavam moderatorima ako je sličnih tema bilo i molim da me onda usmere na pomenute...

Uobičajno je da me grudi bole pre menstruacije i na taj bol sam navikla i prepoznam ga svaki put. Ali ono što mi se sad dešava je malo drugačiji bol i to u vreme kad menstruacija već prolazi (peti dan)... Bol je lociran u predelu leve bradavice i nalik je probadanju nekom izuzetno tankom žicom. Spolja se ne opažaju nikakve promene, ali rezak bol koji se javi kao sevanje i izgubi bez traga i tako na par minuta podseti me da nesto ipak nije uobičajno ...
Primetila sam da se isti pojavi i kada rukom protrljam bradavicu.
Izuzetno sam uznemirena i molim nekog od stručnjaka ili nekog člana koji je imao sličan problem da mi da odgovor i umiri moje strahove.

ps Ultrazvuk dojke sam radila pre par meseci i rezultati su bili dobri.
zub
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Feb 20, 2008 6:10 pm

Post od zub »

Zaboravila sam da kazem da imam 25 godina, ni jedna trudnoca u proslosti.
stefanija
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Maj 12, 2006 9:40 am

Post od stefanija »

Najbolje da odes i kod interniste, takvi bolovi mogu da budu svasta i nista. Proveri.
Odgovori