Privatne klinike u Beogradu

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Odgovori
Enica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Sep 21, 2006 7:33 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Privatne klinike u Beogradu

Post od Enica »

Htela bi da se porodim u privatnoj klinici u Beogradu. To i mozda nije u bilo kojoj drugu drzvi, al jeste u Srbiji. KOLIKO SAM OBAVESTENA. Do sad su mi rekli da trudnoca moze da se vodi u privatnim bolnicama kao Belmedik itn. al porodjaj mora biti na nekih od drzavnih klinika/bolnica. Nemam srpsko zdravstevno osiguranje , posto i nisam iz ove drzave. Razgldala sam opciju da se porodm u drugu zemlju kako god ja to budem htela, al treba da budem tamo bar mesec ipo pre termina. Iskreno, ne putuje mi se, nit mi se ostaje negde daleko . Znam, znam, sve je to lepo, privatne klinike i bolnice u inostarnstvu, al to je previse turbulencije.
nijenina
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Dec 25, 2005 7:45 pm

Post od nijenina »

moram ti reci da sam ja vrlo nezadovoljna sa belmedicom, 2x su mi 2 razlicita lekara dala netacnu dijagnozu. nikad im ne bih dala da mi vode trudnocu, a kamoli da se porodim kod njih.
Dragana Petrovic
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Sep 08, 2006 11:44 pm

Post od Dragana Petrovic »

Mislim da moze!! Znam da se supruga Zdravka Colica porodila u privatnoj klinici, ne znam da li smem da kazem u kojoj, mada to i nije neka tajna!! Verovatno da ne zadovoljavaju sve privatne klinike uslove za komforan porodaj, ali ovde se svasta zove klinikom, te se dobro raspitajte i informisite. Pisemo se!!!
Enica
Novi član
Novi član

Post od Enica »

Belmedic sad za sad o.k, mada imama i ja neku primedbu. Al dobro, to se uvek moze smeniti. Al za koju drugu kliniku, il bolnicu, il doktora?

E sad, kako da ja doznam gde se to Coliceva zena porodila ? :lol:
A i sto ne bi smelo da se to kaze? Izvoli, molim te , reci mi, da bar znam sta da trazim. :D
Malo je beveze da sve je tako "tajanstven"... Najbitnije je da porodilja ima izbor a ne da ide tamo gde MORA.
Budite drugovi, pa mi sad pomizite:)
Hvala
Dragana Petrovic
Aktivan član
Aktivan član

U klinici Papic. Nije nikakva tajanstvenost u pitanju, samo nisam sigurna da li je to protiv pravila koriscenja foruma. Potrudicu se da se raspitam o detaljim, tj. o kom se doktoru tacno radi, a mozda ce se jos neko ukljuciti, pa da dobijete sto kompletnije informacije> :lol:
Enica
Novi član
Novi član

Hvala puno!

Post od Enica »

Eto, jedna informaciuja vise:) Hvala vam puno :) nadam se da ce jos neko prilkjuciti , i imala bi vise informacija. Mislim da to interesuje i druge devojke/zene.
milica m
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Sep 01, 2006 9:29 pm

Post od milica m »

I ja sam cula da privatno porodjaj moze da se obavi u klinici Papic
Dragana Petrovic
Aktivan član
Aktivan član

A zasto Vam ne potrazimo i nekog pouzdanog lekara u nekom gradskom porodilistu, pa da imate i tu opciju. Sto se tice klinike Papic, javicu Vam se detaljnije, po povratku moje rodake koja ide kod njih. Miskim da je to poluporidicna ordinacija, majaka , sin itd. Tako nesto. Mislim da je majka glavna , pa valjda i najbolja. Iz koje zemlje Vi pisete? Pisemo se !!! Kiss!!!
Enica
Novi član
Novi član

Post od Enica »

Hvala! To i ne bi bilo lose :D Ja zivim u Beogradu, al nemama srpsko drzavjanstvo. Tako da i nemam osiguranje. Zato pitam, a i iskreno mogu da priustim sebi porodjaj koji mogu da dogovorim ( manje vise;) ) pa zato pitam. Mislam da je nabolje imati izbor. Zvacu kkliniku da dogovorim posetu, da bi se blize upoznala sa mogucnostima i uslovima koriscenja :)
Dragana Petrovic
Aktivan član
Aktivan član

To sto nemate osigutanje, nece Vam boravak u nasim bolnicama uciniti mnogo skupljim, jer se novac ' trazi ' i od pacijentkinja sa najnormalnijim osiguranjem, na ovaj ili onaj nacin! Najbitnije je da nadete lekara u koga imate poverenja, a kad vec morate da platite da to bude u okvirima zdravog razuma, sta god to znacilo u Srbili!!! Jel Vam neko vec vodi trudnocu , i gde? Pozdrav!!
Dragana Petrovic
Aktivan član
Aktivan član

Ovako, imate sajt Serbiancafe.com ili tako nesto, probajte preko krstarice, pa tamo takode postoje forumi, i izmedu ostalog neko je pravio top 10 listu ginekologa u gradu. Nije bas uspesna lista, uglavnom su im jedni te isti ginekolozi i najbolji i najgori, pa im tu spadaju i Papici. Tacnije, neki pacijenti su prezadovoljni, a neki su naravno ogorceni. Pisem Vam ovo , tek da posetite i taj sajt i da i tako dodete do sto vise informacije, a nikako mi nije bila zelja da Vas plasim i zbunim .Meni licno je taj sajt bio zanimljiv.
Ja znam izvesnog doktora Lazara iz Fronta, ali , eto , ne znam ni prezime, a ni da li radi negde privatno. Relativno je mlad. A i znate, njabolji lekari koji drze do sebe ne rade privatno!!
Pozdrav!!
Dragana Petrovic
Aktivan član
Aktivan član

Nesto nije bilo u redu sa mojim provajderom, pa sam videla da imam poruke , ali nisam mogla da ih otvorim, te Vas molim da mi ih ponovo posaljete, one na koje Vam nisam odgovorila. A nemam nista protiv ni da se dopisujemo na forumu, da bismo , eventualno tako pomogli jos nekom!!!Pozdrav, i izvinjavan se!!!
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Mar 16, 2006 12:33 am

Post od minjab »

Da pomognem taj Lazar je dr.Nejković moj jako dobar drug .Ijako dobar lekar i savestan što je naj bitnije .Ne radi nigde privatno i ne uzima lovu odmah da napomenem.Toliko mogu pomoći.
Eto automatski sam odgovorila na još jednu temu
E sad Vi meni nabrojite one koji ne rade u privatnoj i drzavnoj praksi, koji nisu napredovali zahvaljujuci nepotizmu, ljubavnoj aferi ili politickim angazmanom, pa da vidimo na koji broj ce se svesti taj Vas spisak. A casnih izuzetaka ima uvek i svuda i oni se po pravilu ne osecaju prozvanim!!!P.S. Ovde smo najvise , na ovom forumu , govorili o ginekologiji gde je sve ovo najizrazenije, tako da se ja svojim komentarima ogranicavam na sektor ginekologije, sto svakako ne znaci da je u drugim granama bolje, mozda ipak, malo bolje!!!
Najsrdačniji pozdrav
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Mar 16, 2006 12:33 am

Post od minjab »

Jedno pitanje . Jel vi tražite privatnu kliniku zbog sigurnijeg porodjaja ,higijene ili nešto treće.
Ako je prvo ja znam odlične ginekologe koji rade u državnim bolnicama ali je smeštaj kao svaka bolnica imate u GAk-u dr.Petronijeviće, dr.Plećaša.....
u frontu ima još dosta dobrih ginekologa (sem gore pomenutog).
Još jedan pozdrav i srećno :wink:
Dragana Petrovic
Aktivan član
Aktivan član

Tako je . Hvala sto ste mi pomogli oko prezimena. I mislila sam da ne radi privatno, bar nekada nije, pa sam ostavila prostora za mogucnost da se mozda nesto promenilo. Eto, to je moja preporuka!!!
Odgovori