Privatne klinike u Beogradu
Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Sep 21, 2006 7:33 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Privatne klinike u Beogradu
Htela bi da se porodim u privatnoj klinici u Beogradu. To i mozda nije u bilo kojoj drugu drzvi, al jeste u Srbiji. KOLIKO SAM OBAVESTENA. Do sad su mi rekli da trudnoca moze da se vodi u privatnim bolnicama kao Belmedik itn. al porodjaj mora biti na nekih od drzavnih klinika/bolnica. Nemam srpsko zdravstevno osiguranje , posto i nisam iz ove drzave. Razgldala sam opciju da se porodm u drugu zemlju kako god ja to budem htela, al treba da budem tamo bar mesec ipo pre termina. Iskreno, ne putuje mi se, nit mi se ostaje negde daleko . Znam, znam, sve je to lepo, privatne klinike i bolnice u inostarnstvu, al to je previse turbulencije.
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Sep 08, 2006 11:44 pm
Mislim da moze!! Znam da se supruga Zdravka Colica porodila u privatnoj klinici, ne znam da li smem da kazem u kojoj, mada to i nije neka tajna!! Verovatno da ne zadovoljavaju sve privatne klinike uslove za komforan porodaj, ali ovde se svasta zove klinikom, te se dobro raspitajte i informisite. Pisemo se!!!
-
- Novi član
Belmedic sad za sad o.k, mada imama i ja neku primedbu. Al dobro, to se uvek moze smeniti. Al za koju drugu kliniku, il bolnicu, il doktora?
E sad, kako da ja doznam gde se to Coliceva zena porodila ?
A i sto ne bi smelo da se to kaze? Izvoli, molim te , reci mi, da bar znam sta da trazim.
Malo je beveze da sve je tako "tajanstven"... Najbitnije je da porodilja ima izbor a ne da ide tamo gde MORA.
Budite drugovi, pa mi sad pomizite:)
Hvala
E sad, kako da ja doznam gde se to Coliceva zena porodila ?

A i sto ne bi smelo da se to kaze? Izvoli, molim te , reci mi, da bar znam sta da trazim.

Malo je beveze da sve je tako "tajanstven"... Najbitnije je da porodilja ima izbor a ne da ide tamo gde MORA.
Budite drugovi, pa mi sad pomizite:)
Hvala
-
- Aktivan član
-
- Novi član
Hvala puno!
Eto, jedna informaciuja vise:) Hvala vam puno
nadam se da ce jos neko prilkjuciti , i imala bi vise informacija. Mislim da to interesuje i druge devojke/zene.

-
- Aktivan član
A zasto Vam ne potrazimo i nekog pouzdanog lekara u nekom gradskom porodilistu, pa da imate i tu opciju. Sto se tice klinike Papic, javicu Vam se detaljnije, po povratku moje rodake koja ide kod njih. Miskim da je to poluporidicna ordinacija, majaka , sin itd. Tako nesto. Mislim da je majka glavna , pa valjda i najbolja. Iz koje zemlje Vi pisete? Pisemo se !!! Kiss!!!
-
- Novi član
Hvala! To i ne bi bilo lose
Ja zivim u Beogradu, al nemama srpsko drzavjanstvo. Tako da i nemam osiguranje. Zato pitam, a i iskreno mogu da priustim sebi porodjaj koji mogu da dogovorim ( manje vise;) ) pa zato pitam. Mislam da je nabolje imati izbor. Zvacu kkliniku da dogovorim posetu, da bi se blize upoznala sa mogucnostima i uslovima koriscenja 

-
- Aktivan član
To sto nemate osigutanje, nece Vam boravak u nasim bolnicama uciniti mnogo skupljim, jer se novac ' trazi ' i od pacijentkinja sa najnormalnijim osiguranjem, na ovaj ili onaj nacin! Najbitnije je da nadete lekara u koga imate poverenja, a kad vec morate da platite da to bude u okvirima zdravog razuma, sta god to znacilo u Srbili!!! Jel Vam neko vec vodi trudnocu , i gde? Pozdrav!!
-
- Aktivan član
Ovako, imate sajt Serbiancafe.com ili tako nesto, probajte preko krstarice, pa tamo takode postoje forumi, i izmedu ostalog neko je pravio top 10 listu ginekologa u gradu. Nije bas uspesna lista, uglavnom su im jedni te isti ginekolozi i najbolji i najgori, pa im tu spadaju i Papici. Tacnije, neki pacijenti su prezadovoljni, a neki su naravno ogorceni. Pisem Vam ovo , tek da posetite i taj sajt i da i tako dodete do sto vise informacije, a nikako mi nije bila zelja da Vas plasim i zbunim .Meni licno je taj sajt bio zanimljiv.
Ja znam izvesnog doktora Lazara iz Fronta, ali , eto , ne znam ni prezime, a ni da li radi negde privatno. Relativno je mlad. A i znate, njabolji lekari koji drze do sebe ne rade privatno!!
Pozdrav!!
Ja znam izvesnog doktora Lazara iz Fronta, ali , eto , ne znam ni prezime, a ni da li radi negde privatno. Relativno je mlad. A i znate, njabolji lekari koji drze do sebe ne rade privatno!!
Pozdrav!!
-
- Aktivan član
Nesto nije bilo u redu sa mojim provajderom, pa sam videla da imam poruke , ali nisam mogla da ih otvorim, te Vas molim da mi ih ponovo posaljete, one na koje Vam nisam odgovorila. A nemam nista protiv ni da se dopisujemo na forumu, da bismo , eventualno tako pomogli jos nekom!!!Pozdrav, i izvinjavan se!!!
- minjab
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Mar 16, 2006 12:33 am
Da pomognem taj Lazar je dr.Nejković moj jako dobar drug .Ijako dobar lekar i savestan što je naj bitnije .Ne radi nigde privatno i ne uzima lovu odmah da napomenem.Toliko mogu pomoći.
Eto automatski sam odgovorila na još jednu temu
Eto automatski sam odgovorila na još jednu temu
Najsrdačniji pozdravE sad Vi meni nabrojite one koji ne rade u privatnoj i drzavnoj praksi, koji nisu napredovali zahvaljujuci nepotizmu, ljubavnoj aferi ili politickim angazmanom, pa da vidimo na koji broj ce se svesti taj Vas spisak. A casnih izuzetaka ima uvek i svuda i oni se po pravilu ne osecaju prozvanim!!!P.S. Ovde smo najvise , na ovom forumu , govorili o ginekologiji gde je sve ovo najizrazenije, tako da se ja svojim komentarima ogranicavam na sektor ginekologije, sto svakako ne znaci da je u drugim granama bolje, mozda ipak, malo bolje!!!
- minjab
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Mar 16, 2006 12:33 am
Jedno pitanje . Jel vi tražite privatnu kliniku zbog sigurnijeg porodjaja ,higijene ili nešto treće.
Ako je prvo ja znam odlične ginekologe koji rade u državnim bolnicama ali je smeštaj kao svaka bolnica imate u GAk-u dr.Petronijeviće, dr.Plećaša.....
u frontu ima još dosta dobrih ginekologa (sem gore pomenutog).
Još jedan pozdrav i srećno
Ako je prvo ja znam odlične ginekologe koji rade u državnim bolnicama ali je smeštaj kao svaka bolnica imate u GAk-u dr.Petronijeviće, dr.Plećaša.....
u frontu ima još dosta dobrih ginekologa (sem gore pomenutog).
Još jedan pozdrav i srećno

-
- Aktivan član