pritisak na debelo crevo prilikom odnosa

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
dajana 0606
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Mar 02, 2011 11:44 pm

pritisak na debelo crevo prilikom odnosa

Post od dajana 0606 »

Nakon hirurskog uklanjanja kozastog himena (prirodnim putem nije moglo) imala sam odnos nekoliko puta, medjutim, svaki put sam osecala uzasan pritisak na debelo crevo (kao da mi se ide u wc, a ne ide mi se, naravno) i jak bol zbog toga. Pri ranijem pregledu doktor je prokomentarisao da su mokracni i vaginalni kanal blizu (verovatno je hteo reci-previse blizu). Ja sad predpostavljam da je i debelo crevo PREblizu vaginalnom kanalu. Planiram da odem kod doktora da trazim neko snimanje koje bi omogucilo da se vidi da li su pomenuta tri kanala preblizu, ali volela bih da cujem i neko misljenje ovde, da li je neko imao slican problem, da li postoji dijagnoza koja opisuje ovo stanje, sta bi bilo lecenje jer meni nista ne pada na pamet (nece mi sigurno suzavati debelo crevo ili ubacivati neku barijeru izmedju njega i vaginalnog kanala). Unapred zahvaljujem na odgovorima.
Odgovori