Prirodan porodjaj i prisustvo urea plazme

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Odgovori
veki30
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Mar 07, 2005 2:42 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Prirodan porodjaj i prisustvo urea plazme

Post od veki30 »

Moja snajka je trudna sad je 32 nedelja, na pocetku trudnoce na redovnim brisevima je ustanovljeno da ima ureaplasmu, iako je pre toga bila kod dr koji joj je naplatio mali milion analiza ali nije uradio mikoplazmu, ureaplazmu i klamidiju, sreca da je uopste zatrudnela, u svakom slucaju lecena je ali se stalno vraca, posto po antibiogramu ne sme da pije lekove na koje je ureaplasma osetljiva, suzbiju je na ispod 10000, ali se vrati.

E sad ono sto i nju i mene zanima je obzirom da se beba namestila za prirodan porodjaj i da ce najverovatnije biti tako ona je u panici kako sad sa bakterijom da se porodi, iskreno ovo i mene zanima, pa ako moze odgovor bila bih zahvalna

Kolika je sansa da beba zaradi ureaplasmu prolaskom kroz vaginalni kanal, njoj su rekli da ce beba odmah dobiti turu antibiotika, ali svakako nije svejedno prva trudnoca, beba cekana i zeljena vise od 2 godine, pa je ona u totalnom haosu
double trouble is my life
Odgovori