PRIMOLUT NOR,hitno hitno
Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Feb 11, 2008 8:29 pm
PRIMOLUT NOR,hitno hitno
Treba da ih pijem da bi odlozila menstruaciju al kako god okrenem moram ih poceti danas piti i upustvu pise da se piju 10 dana i bezobira sto cu ih piti dobicu menstruaciju bas kad budem bila no moru.Trebam dobiti sad devetog pa 4 dana pre ih trebam piti,a 12 idem na more i taman cu dobiti kad odem na godisnji,pitanje je da li smem piti tablete 15 dana?
-
- Stalni član
- Pridružio se: Sub Maj 10, 2008 10:48 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
Mislim da sve zavisi zbog cega ih pijes. Ja ih pijem da bih dobila kada prestanem da ih pijem jer ovako ne dobijam, pa da bih onda mogla da uradim analize hormona. Lecim se na privatnoj klinici gde mi je receno da ih pijem 15 dana. U sustini, ako imas zdrav i redovan ciklus- ja se ne bih igrala ni sa kakvim hormonima i odlaganjem i slazem se sa Radom Q da mozes preziveti i sa tamponima, nije smak sveta ! Ti to uzimas na svoju ruku ili si se posavetovala sa lekarom oko letovanja i odlaganja ciklusa? Nadam se da je ovo drugo u pitanju. Najbolje je da pitas lekara. Ja sam ranije pila kontracepciju logest pa sam znala da spojim kutije ( bez pauze ) zbog letovanja, nista strasno, ali sve ima svoje kako i zasto i svoje posledice.
-
- Stalni član
- Pridružio se: Sub Maj 10, 2008 10:48 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
Iskreno, ja sam na svoju ruku spajala dve za redom, bilo mi je lakse tako, a verujem da mozes samo da produzis koliko ti treba. Ja sm dugo pila legravan, pa posle presla na logest jer mi je legravan bio jak ( tada sam imala 16-18 godina). U sustini, ne verujem da mozes imati nekih problema. Mozda je bolje da produzis samo onoliko dana koliko ti je potrebno, jer ces tada smanjiti period bez ciklusa. Nisam pametna. Imas na sajtu 21dan o odlaganju ciklusa a verujem da ima i u samom pakovanju kontracepcije isto to uputsvo. Ja jesam spajala dve kutije, ali vidim da ima i onih koji su samo produzivali koliko im treba i u oba slucaja sve je bilo ok. Sve najbolje, prijatno letovanje