tužna priča

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
IVANA 73
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Avg 14, 2006 8:55 am

tužna priča

Post od IVANA 73 »

Drage moje,
evo od mene jedne tužne priče,želim da je podelim sa vama.Imam 33 .g. 10 g. u braku,6 god borbe za bebu i svega što uz to ide.Sada me ostavlja muž,kaže trudna je ljubavnica ,on želi dijete neće da čeka.Ostadoh sama.
maslacak
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pon Okt 23, 2006 10:43 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od maslacak »

Za ovo verovatno ne postoje reci utehe....Ali, ne daj se.Ako je neka uteha takav muz ti ni netreba :x Takav bi te izdao i da imate decu.To je vise nego sigurno.Pa bolje sto se to sad desilo.Oslobodio te je,a ti ces svoju srecu naci,mlada si i to je sigurno :wink: A,ta druga nisam sigurna koliko se usrecila.Muskarac(ili zena) koji se zeni zbog dece-to nikad nije dovoljno dobar razlog za brak.Za brak treba mnogo vise od toga.A ti sad malo,sasvim malo,jer vise ne zasluzuje,odboluj,pa kreni sa radoscu u zivot i ljubav koji su ispred tebe i veruj,radost i ljubav su svuda oko nas i desice se samo ako im mi dozvolimo da se dese :wink:

samo napred!
edelina
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Ned Sep 03, 2006 6:21 pm

tuzna prica

Post od edelina »

Draga Ivana,

Ovo mozda samo zvuci kao tuzna prica, ali mislim da je zapravo prica sa srecnim krajem. Dobro je sto ste se rastali, jer to nije covek tvog zivota, a mozda je to bas i bio razlog sto nisi mogla da zatrudnis. Za svakoga postoji nada i nikada ne treba da ocajavas. Mozda je ovo bas pocetak tvog boljeg zivota, tj. sigurno jeste tvoj novi pocetak.

Mozda ti sredina u kojoj zivis salje pogresne poruke, da si vec stara i sl. Takve poruke nikako ne treba da uticu na tebe jer pomisli samo koliko ima u Srbiji zena od 33 god. koje tek treba da se udaju po prvi put, Zivot je pred tobom i verujem da ces naci coveka svog zivota i sa njim zatrudneti. Ne dozvoli da te ubeduju da si stara i sterilna, jer sve je u glavi!
Srecno1
majja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm

Post od majja »

Ovo na zalost, nije prva takva prica za koju ja cujem.

Jednostavno stavi tacku i kreni dalje! Cesto se desava da muskarci "popuste pod pritiskom" od dugotrajnih jurenja ovulacije, po ordinacijama, zenskih nervoza i suza kada dodje nezeljena menstruacija, i traze utehu sa strane. Sto ih naravno ne opravdava!! :evil: Ali, kao sto rekoh, cesto se to desava. :(

Obicno se u takvim slucajevima kaze: "Da se nije trosio sa strane, sigurno bi mu ostalo "materijala" i za sopstvenu zenu!!!!!"

U svakom slucaju, usko gledano, to jeste izdaja, i grozan je sam cin, ali kada se malo udaljis i izdignes iznad situacije, ti si na dobitku, jer koliko ja znam, bracni zavet glasi "I u dobru i u zlu", a on ga svojim postupcima sigurno nije ispunjavao, te bi te svakako ostavio i da imate dete, jer to sa ljubavnicom sigurno traje neko vreme, a on te besomucno laze.

Ja to gledam tako da "Neko to od gore vidi sve" i da mozda zato nisi ni mogla da zatrudnis, i ovim njegovim "cinom" si spasila i sebe, a i eventualno dete patnje koju bi Vam naneo da si ostala trudna!!

Glavu gore, odboluj to i nastavi dalje, jer i tebe sigurno neko, negde ceka!! :D

Pozdrav i sve najbolje, majja :wink:
dasa
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Dec 11, 2004 12:52 pm

Post od dasa »

UH!
Cuvaj se. Glavu gore.
Veliki pozdrav od Dase.
boni78
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Jun 13, 2006 10:36 am

Post od boni78 »

Draga moja!
Moj moto u zivotu je da nikad ne znas zasto je nesto dobro i duboko verujem da pored nasih sopstvenih odluka postoji i neka"sila" koja regulise nase sudbine! Zato samo napred! Znam da ti sada sve izgleda kao tragedija ali ako budes dovoljno hrabra i strpljiva sacekaces na svoju srecu (ili ona na tebe).
Znam masu brakova koji su imali problema sa sterilitetom pa se zbog toga rastali a zatim nasli nove partnere i sa njima zasnovali porodicu bez ikakvog problema. Trudnoca i uopste fenomen radjanja po meni je toliko neistrazen i fascinantan da milioni njih kad izgube svaku nadu bas tada dobiju dete!
U svakom slucaju zelim ti da sto pre prebolis ono sto ti se desava i da pronadjes pravog coveka za sebe koji ce moci da te razume i prati u svemu! A ima takvih, samo im treba dati sansu! A sve sto te ne ubije, ucinice te jacom!!!
Veliki pozdrav!
Leonarda
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Sep 21, 2006 1:25 pm

Post od Leonarda »

Draga Ivana,
Zivot je pred tobom i zato ne ocajavaj. Uzivaj i ne razmisljaj o ljudima koji to ne zasluzuju!
Sreca u nesreci je da si se na vreme oslobodila tako beskarakternog muskarca i da mozes da nastavis zivot sa nekim pravim covekom koji ce te voleti takvu kakva jesi i koji ce te razumeti i biti uz tebe i u dobru i u zlu.
Sreca je i to sto nisi zatrudnela sa takvim covekom i verujem da ces uspeti sa nekim ko ce te zaista voleti! Ljubav cini cuda!
Sve najbolje! :D
Kalina75
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Sep 16, 2006 7:49 pm

Post od Kalina75 »

Draga moja, ...pogledaj samo koliko si ti srecna zena,oslobodila si se coveka koji te nije vredan,ima li tu vece srece?
IVANA 73
Novi član
Novi član

Post od IVANA 73 »

ako poznajete Milenu Ajdarevic iz Kragujevca radi za Hemofarm ,mozete joj cestitati na uspjesnom radu,uspjela je u svom naumu.Svaka cast za djevojku
radoznala
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jul 19, 2006 11:30 am

Post od radoznala »

Draga Ivana
zao mi je sto ti se to sve desava, sto na kraju moras da prihvatis to da si sa pogresnim covjekom dijelila zivot 10 godina. Ali. postoji jedna pametna izreka, koja kaze:`Nije sramota pasti, sramota je ne dici se!!´ Zelim ti da svoje srce sto prije oslobodis od jarma ogorcenosti, jer ona najvise, ako ne i jedino steti samoj tebi. Zelim ti da sto prije shvatis da je tvoj bivsi muz taj koji je ugrozio i napustio vasu bracnu zajednicu, jedino ON!!! Milena, Dragana, Milica ili neka druga, u toj vasoj prici nisu za tebe toliko krive i odgovorne, koliko je to tvoj bivsi. On je trebao da cuva i stiti vas brak´ da bude ljubomoran, ali ne na tebe, vec na vas brak. . . ´
Zelim ti da sto prije shvatis da je bolji zivot bez takvog muskarca, nego sa njim, i da sto prije nadjes mir i vratis ljubav u svom srcu..
Tara33
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Nov 21, 2005 11:53 pm

Post od Tara33 »

Draga Ivana,

Glavu gore!
"Olizi rane",nabaci osmeh na lice i odsetaj dalje...Nemoj sebe muciti...
Tamo nekoj ,se javno zahvali sto ti je pokazala sa kakvim si covekom zivela 10 godina.I okivaj je u zvezde...

Kazem ti iz sopstvenog iskustva.
Ne daj da te boli tvoja ljubav prema njemu.Jer je to lepo.
A izdaja,to je vec druga stvar...Oprosti,i vodi svoj zivot dalje...
Ljubavi ima svuda oko tebe,sigurno...Malo se samo osvrni...

Mozda jos ne znas koliko si srecna... :wink:

Tara
kaca 33
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Okt 21, 2006 9:58 pm

Post od kaca 33 »

Ivana, svako zlo ima svoje dobro - ja se bar uvek drzim toga. Bilo je dosta reci utehe za tebe i sve ih potpuno podrzavam ali ni malo mi se ne svidja to sto si objavila njeno ime u prezime i gde radi! Ja nju ne poznajem ali zasto samo nju pominjes kada je prvo u celu pricu upetljan i tvoj bivsi muz??? Sta to znaci, njemu oprastas to sto ne zeli da zivi sa zenom koja ne moze da mu "podari" decu i to posle 10godina ( kako sam razumela) braka??? I posle toliko godina i na kraju najgrublje prevare i takve spoznaje ti i dalje krivis nju a ne njega!!???Da se razumemo nije ni ona cvecka jer ja ne odobravam vezu sa ozenjenim muskarcem... ali ako vec hoces nekom da se svetis ( sto je tek druga prica za diskusiju i nije bas ni za ovaj forum ) onda bi trebalo da obelodanis njegovo ime i prezime i gde radi mada opet ,ne znam sta ces time dobro da postignes...na kraju, treba postovati i to sto je ona u drugom stanju i sto ce doneti jedno bice na svet koje nikome nista nazao nije ucinilo! I nema potrebe sutra da neko uperuje prstom u to dete... Mislim da odrasle i zrele osobe treba same da rese to izmedju sebe sto bezbolnije...a ti treba da se pomiris sa cinjenicom da on vise nije u tvom zivotu i da se na vreme saberes.
Bila sam u situaciji ( vezano za moje komsije ) da gledam i pratim sva desvanja oko jednog takvog para kada je muz ostavio zenu i dvoje odrasle dece zbog druge zene pa je bivsa pravila takve scene da je na kraju to postala prava mora! A sve zato sto nije mogla da se pomiri sa cinjenicom da on nju uopste ne voli ili da je jos gore nikad nije ni voleo!!A cini mi se da razlog zbog koga je sa njom nije ni znao...postoje takvi slucajevi :-? Na kraju, kao sto rekoh to je bila prava mora najvise za decu...da sam ja koliko god bila na njenoj strani pocela da zalim njega i decu i na kraju je zakljucak bio da ona stvarno nije ni bila za njega...
Ne dozvoli da i o tebi pocnu tako da pricaju i da se prica okrene u njegovu korist. Treba da imas bar malo ponosa.
I ako je pismo bila pomalo i grubo zelim ti da okrenes list da se saberes i krenes dalje. Najbitnije je da povratis samopuzdanje: sigurno postoji nesto u cemu si dobra i drzi se toga.Ljudi ce te vise ceniti ako nastavis dalje raspolozena i stalozena nego da se ponizavas otkrivajuci neke nevazne podatke o doticnoj...Treba da kazes neka im je sa srecom!
A ako vec hoces osvetu (poslusaj jednu skorpiju ) najbolje ce biti da nadjes nekog sa kim ces biti istinski srecna!
Zelim ti puno srece u zivotu i ne zaboravi: kada se najmanje budes nadala... :wink:
IVANA 73
Novi član
Novi član

Post od IVANA 73 »

Kaca,
potpuno si u pravu ,bilo je u afektu ali i to je najgore na sto sam sposobna.Zaboravljam da je on kriv.Hvala vam svima na rijecima utjehe,pomogli su mi malo za sada.Nisam mogla jednostavno samo da se odjavim sa ovog foruma ,a tek sam uopste i prijavljena,zato i ova prica koja nije za ovde.To vam je moja odjava.
Zelim vam svima ostvarenje zelja i mnogo djece ,izvinjavam ako sam vas uznemirila pricom i veliki pozdrav od mene.
Odgovori