Prestanak korištenja kontracepcijskih pilula

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Odgovori
isirak10
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Sep 10, 2016 4:26 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Prestanak korištenja kontracepcijskih pilula

Post od isirak10 »

Pozdrav,
već dva dana osjećam bol, peckanje i probadanje u lijevoj dojci, koja se širi prema lijevoj ruci i dolje prema laktu. Pijem kontracepcijske pilule Lindynette 20. U uputstvima sam pročitala da su to moguće nuspojave tableta. S ozirom da su mi pronađeni fibroadenomi u toj dojci, malo me zabrinjava ta bol. Jučer sam popila osmu tabletu iz blestera, danas bi trebala devetu, da li mogu samo prestati uzimati kontracepciju s obzirom na situaciju, odnosno ne čekati kraj ciklusa? Kako sam pred dva dana imala nezaštićeni spolni odnos, zanima me da li mogu prestati bez rizika od moguće trudnoće?
Pozz
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Kontakt:

Re: Prestanak korištenja kontracepcijskih pilula

Post od aaaca »

Користиш ли антиперспирант спрејеве?
isirak10
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Sep 10, 2016 4:26 pm

Post od isirak10 »

Da, ali već duže vremena koristim isti.
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Kontakt:

Post od aaaca »

Не могу ти помоћи око питања везаних за контрацептивне пилуле, али могу да ти кажем да је веома велика шанса да добијеш тумор дојке ако наставиш са употребом антиперспираната. Они онемогућавају изличување токсина путем зноја из предела пазуха, а даље закључи сама.
Odgovori