Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.
Srecan prvi rodjendan ! Nadam se da je torta bila super i kolaca na izvoz...da sam tamo prikrala bih se da probam tortu !
Sve najbolje i srecno djetinjstvo !
Hvala Vam.
Draga Obgyn,prvi rodjos ćemo proslaviti 28.Oktobra !
Ovo je godišnjica saznanja da ćemo imati bebu
Mashoooooo,šta ima novo ?????!
Piši sve - poljupci od nas
Eh, žene.... Uspele ste da me rasplačete (ozbiljno, nije šala)! A mislio sam da sam kameni i okrutni zubar!! Ovo je najbolji thread koji sam ikada igde pročitao!!! Neka su vam andjeli živi i zdravi i da ih bude još!!!
Sve najbolje!!!!!
a sto ja volim da brisem muske suze...al' onako polako, i n(j)ezno, vanjskom stranom dlana ovlas...to je divan znak da ste ziv covjek i dobar zubar a ne okrutan...ja sam plakala neku noc u dezurstvu kad sam poradjala mrtvorodjence u 37 nedjelji trudnoce, sa zaglavljenim ramenima, mrtvo danima pa macerirano, a oba roditelja mentally challanged...pa ne razumiju...sat i po vremena...jedva !!! prezivih...to je dosta za bar pola godine...i malo malo pa odplacem zbog nekog...valjda zivot i suze idu zajedno, ili sam ja placi.....?!
E, evo i jedan veliki ,najveći pozdrav od nas
Dugo se nismo javljali
Ja bi želela onako opušteno da pozdravim sve koji su bili sa nama,da vam kažem da smo odlično,da jako lepo rastemo i jednostavno nemamo se na šta požaliti ( kuc,kuc ).
Veliki poljubac mojoj dragj OBGIN a svima ostalima puno sreće u životu,ŽIVELI