Prehladila sam se
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
-
- Stalni član
- Pridružio se: Pet Dec 24, 2004 6:22 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
Prehladila sam se
Ne znam da li je moguce da se tako brzo osete simptomi, ali danas sam bila na bazenu i jos dok sam bila u vodi cinilo mi se kao da mi se stalno piski. Predvece osecam nekakvo peckanje i neki pritisak u dnu stomaka, pa me interesuje, da sam pokupila neku infekciju ne bi se bas tako brzo manifestovali simptomi ili? Pretpostavljam da je prehlada u pitanju? Za par dana treba da dobijem pa se plasim da ako sam se prehladila to nesto ne iskomplikuje....
-
- Stalni član
- Kontakt:
Re: Prehladila sam se
Ako je prehlada imate li neki savet sta da radim?
-
- Stalni član
- Pridružio se: Ned Sep 07, 2008 8:35 pm
Predlazem ti da pijes tople cajeve. I to u velikim kolicinama. I da se utoplis i primiris malo do sutra pa ako i dalje bude nekih tegoba odes do dr. Ovo ti predlazemiz iskustva. Masu puta mi se dogadjalo da me boli donji stomak i pecka pri mokrenju pa kad dam urin nema bakterija vec su leukociti povecani i to puno.Znaci neka upala/prehlada. A za manje prehlade pomagao mi je topao caj i utopljavanje. Ako imas uvin caj mislim da je najbolje da njega popijes. Zelim ti brzo ozdravljenje.
-
- Stalni član
- Kontakt:
Hvala. Na svu srecu sutradan je vec u tom pogledu bilo ok. Ako ne dobijem i onako imam sutra zakazano kod ginekologa....
Ali me je zato steglo u sinusima i drzi me evo vec treci dan....Uz to me jos drma i PMS pa sam sva bljak....
A u nedelju treba da putujem na odmor....valjda ce do tada da prodje cccc.
Ali me je zato steglo u sinusima i drzi me evo vec treci dan....Uz to me jos drma i PMS pa sam sva bljak....
A u nedelju treba da putujem na odmor....valjda ce do tada da prodje cccc.