pregnil
Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Feb 12, 2008 5:17 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
pregnil
hello svima .jas sam se danas uklucila. sad sam se vratila od doktora i primila sam dve injekciije pregnila (1000) nakon terapije klomifena. danas mi je 20 ti dan ovulacije. pa zelim da pitam dali neko je prosao nesto slicno? i kada treba da imam odnose ? dali ovo vece ili u rok od 36 sata? hvala svima
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Čet Dec 06, 2007 12:11 am
Kako to 20 dan ovulacije? Zar ovulacija nije od 12-14dana ciklusa?
Ajd nek gresim i nek je kod tebe ovulacija 20dan....moze biti.....
I zar ti dr nije rekao zasto ti je dao pregnil,mislim zar te nije posavetovao?
Ne bi bilo lose da izneses ceo problem na videlo,ima mnogo nejasnoca u tvom pitanju i celoj prici....mozda se neko kompetentan ukljuci u raspravu i pojasni ti trenutnu dilemu ...ovako.....tesko.
Ajd nek gresim i nek je kod tebe ovulacija 20dan....moze biti.....
I zar ti dr nije rekao zasto ti je dao pregnil,mislim zar te nije posavetovao?
Ne bi bilo lose da izneses ceo problem na videlo,ima mnogo nejasnoca u tvom pitanju i celoj prici....mozda se neko kompetentan ukljuci u raspravu i pojasni ti trenutnu dilemu ...ovako.....tesko.
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Feb 12, 2008 5:17 pm
pregnil
cao? nije kod svakoga ovulacija 14 dana ciklusa.imam kasnije ovulacije a nekad ih i nemam zato sam ovog ciklusa po prvi put probala sa klomifenom 50 mg dnevno( 2 * 1).REzultat je bio ok. Isla sam na folikum. nakon ciklusa i ustanovilo se da na 20 dan , folikuli su bili bas ok. zreli kaze doktor. dali su mi pregnil 1000 ( dve ampule) . nisam imala odnose odma nakon primanje injekcije nego nakon 12 sati pa neznam dali sam to uradila pravilno. al
radicemo i veceras na slucaju. doktor mi je rekao da imamo odnose u naredne 36 sati