POZITIVAN PRIMER U LECENJU STERILITETA-OBAVEZNO PROCITATI!!!
Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Uto Jan 17, 2006 11:07 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Re: POZITIVAN PRIMER U LECENJU STERILITETA-OBAVEZNO PROCITATI!!!
Hvala st.Jelena78!
CUVAJMO SVOJE ZDRAVLJE!
-
- Aktivan član
PREDLAZEM ADMINISTRATORU JOS JEDNOM DA OVU TEMU STAVI KAO LEPLJIVU, PA DA SVI SA SLICNIM ISKUSTVIMA STAVE SVOJE POZITIVNE PRIMERE U LECENJU STERILITETA, ODNOSNO BRACNE NEPLODNOSTI. NADAM SE DA CE TEMA BITI PUNA TIH PRIMERA!!! JA CU U TOME KAO I OBICNO DATI SVOJ SKROMNI DOPRINOS!
CUVAJMO SVOJE ZDRAVLJE!
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Uto Okt 19, 2010 7:04 pm
Ako je bio preko 4.0 uradite za svaki slucaj antitela (Anti TPO i Anti TG At) pa ako su pozitivna imate Hashimoto tireoiditis... (Onda cete poceti da se druzite i sa endokrinologom)3myo napisao:Hvala dr.Zli na ovoj informaciji o Tsh,kod mene je iznad 2500,a bivao je i preko 4.000,nisam znala da to ima veze.Nasla sam dr.Stanojevica!

P.S. Super sto ste ga nahvatali...
Sada mi je tsh 2.700,anti tpo 11,estradiol 101pg/ml,estradiol 370,7,progesteron 12,20,to je tri dana radjeno pre ciklusa,imam utisak sto se nekih lekara oko mene tice da sam prepustena sama sebi,toliko nista neznam niti mi ko govori,najvise saznajem ovde!
-
- Aktivan član
PREDLAZEM ADMINISTRATORU JOS JEDNOM DA OVU TEMU STAVI KAO LEPLJIVU, PA DA SVI SA SLICNIM ISKUSTVIMA STAVE SVOJE POZITIVNE PRIMERE U LECENJU STERILITETA, ODNOSNO BRACNE NEPLODNOSTI. NADAM SE DA CE TEMA BITI PUNA TIH PRIMERA!!! JA CU U TOME KAO I OBICNO DATI SVOJ SKROMNI DOPRINOS!
CUVAJMO SVOJE ZDRAVLJE!
Posle tri brisa i dalje imam stafilokok na cervikalnom brisu,kako se ove napasti osloboditi?Ne mogu na operaciju da odem od toga?!!!!!!!
Uspela sam da izlecim stafilok ali mi je nadjena eserihija,pila sam Ciprocinal i Eserihije vise nema ali ponovo je tu Stafilokok ali ovog puta znam kako cu sa njm da izadjem na kraj,tako da se nadam operacii negde posle Nove godine.Inace koristim Viteks i Maku koji balansiraju hormone,Viteks produzava lutealnu fazu,smanjuje povisen prolaktin,pomaze sa defektp zutog tela,stimulise rad stitne zlezde...,a Maka regulise visak estrogena i takodje daje energiju zlezdama.Koristim Progesteron i produzila sam cilklus za 6 dana!!!Jedino jos kafe nemogu da se oslobodim u dovoljnoj meri
Koristim i potapanje u hajducku travo po pola sata,koje neznam koliko su dobre ,jesu bapski lek,ali deluji navodno aantibakterijski,protivupalno i poboljsavaju cirkulaciju u donjem delu,prijaju,ako nista drugo.Neznam dali gresim ali trebalo bi da saponini upijaju neistocu koja je produkt degenerisucih mioma,i koji izaivaju nesto nalik blagoj sepsi?!
Takodje mislim da je za zene koje se lece od hormonalnih poremecaja,osim smanjenja stresnog faktora ,jako bitno da regulisu probavu i da se rese gljivica,parazita u stomaku,koji doprinose losoj apsorpciji viatmina=minerala i koji sprecavaju normalnu probavu i jos dovode do niza drugih komplikacija...koje sam i sama dozivela:zato se treba ponekad testirati na to

Koristim i potapanje u hajducku travo po pola sata,koje neznam koliko su dobre ,jesu bapski lek,ali deluji navodno aantibakterijski,protivupalno i poboljsavaju cirkulaciju u donjem delu,prijaju,ako nista drugo.Neznam dali gresim ali trebalo bi da saponini upijaju neistocu koja je produkt degenerisucih mioma,i koji izaivaju nesto nalik blagoj sepsi?!
Takodje mislim da je za zene koje se lece od hormonalnih poremecaja,osim smanjenja stresnog faktora ,jako bitno da regulisu probavu i da se rese gljivica,parazita u stomaku,koji doprinose losoj apsorpciji viatmina=minerala i koji sprecavaju normalnu probavu i jos dovode do niza drugih komplikacija...koje sam i sama dozivela:zato se treba ponekad testirati na to
-
- Aktivan član
SAMO DA OBAVESTIM FORUMASE DA JE NASA DEVOJCICA RODJENA CARSKIM REZOM. PRESRECNI SMO, POSLE SKORO 8 GODINA! SVE POHVALE ZA GAK NARODNI FRONT, POSEBNO ZA ODELJENJE AKUSERSKO 1, VISOK PROFESIONALIZAM, STRUCNOST I LJUBAZNOST!
CUVAJMO SVOJE ZDRAVLJE!
Za bakterije u brisevima, najbolji je beli luk. Ima onaj lek, u teglu, staklenu, oljustiti glavicu, dve, tri, sto vise to bolje, belog luka, zgnjeciti svaki cen i naliti belim vinom do vrha. Drzati 10 dana u frizideru, pa nakon toga procediti i piti po rakijsku casicu uvece. Sve do sterilnih briseva. Sto znaci, dopravljati lek po potrebi da ga stalno imate. Korisiti plasticni zatvarac na tegli, i necim drvenim ili plasticnim zgnjeciti cenove (nista metalno).
Pozdravljam sve prisutne, pogotovo Nesat-a
proveo sam noc citajuci Vase postove i odlucio se oglasiti.
Pre svega havalio bih se najvrednijima i pozeleo im svako dobro.
pre svega hteo bih vas pitati da li je neko probao lek PERUVIANMACA ??
http://www.macaperuvian.com/men/peruvia ... skarci.htm
Pio sam 4 meseca profertil, ima pomaka ali i dalje slabo pokretnih i mnogo leukocita ( 20 ), proslog decembra sam imao (7).
to je moje drugo pitanje,
zasto se ti leukociti stvaraju?
odradio sam briseve i sve je ok ???
molim vas za misljenje i preporuku.
unapred hvala

proveo sam noc citajuci Vase postove i odlucio se oglasiti.
Pre svega havalio bih se najvrednijima i pozeleo im svako dobro.
pre svega hteo bih vas pitati da li je neko probao lek PERUVIANMACA ??
http://www.macaperuvian.com/men/peruvia ... skarci.htm
Pio sam 4 meseca profertil, ima pomaka ali i dalje slabo pokretnih i mnogo leukocita ( 20 ), proslog decembra sam imao (7).
to je moje drugo pitanje,
zasto se ti leukociti stvaraju?
odradio sam briseve i sve je ok ???
molim vas za misljenje i preporuku.
unapred hvala
..O, da mi je da se jos samo jednom zaljubim. Opet bih gledao niz kej kao niz prugu i opet bih znao da se u oblak zadubim i cekao bih samo nju, ni jednu drugu..
-
- Aktivan član
Dragi NSstudent,
Drago mi je da moji postoji mogu koristiti i drugima, zato sam i na Forumu. Moje iskustvo zelim da podelim sa drugima, kako bi i oni resili problem.
Peruvian Maca je dobra. Nastavi da je pijes povremeno, ali nastavi i sa Profertilom redovno do poboljsanja spermograma.
Mozda je neka infekcija u pitanju, od nje ima dosta leukocita u spermogramu, pa je potrebno, ako nisi, da uradis spermokulturu, pa odgovarajuci antibiotik za nju, pa posle nekog vremena da ponovis spermogram i spermokulturu.
Posalji detaljnije podatke na pp. Mislim na detaljni spermogram, da dam komentar.
Spermogram je izuzetno promenljiva kategorija. On se popravlja, ali treba vremena.
Pozzz.
Drago mi je da moji postoji mogu koristiti i drugima, zato sam i na Forumu. Moje iskustvo zelim da podelim sa drugima, kako bi i oni resili problem.
Peruvian Maca je dobra. Nastavi da je pijes povremeno, ali nastavi i sa Profertilom redovno do poboljsanja spermograma.
Mozda je neka infekcija u pitanju, od nje ima dosta leukocita u spermogramu, pa je potrebno, ako nisi, da uradis spermokulturu, pa odgovarajuci antibiotik za nju, pa posle nekog vremena da ponovis spermogram i spermokulturu.
Posalji detaljnije podatke na pp. Mislim na detaljni spermogram, da dam komentar.
Spermogram je izuzetno promenljiva kategorija. On se popravlja, ali treba vremena.
Pozzz.
CUVAJMO SVOJE ZDRAVLJE!
NESAT,
Cestitam! Stvarno se najezim kad ovako nesto procitam!
))
Cestitam! Stvarno se najezim kad ovako nesto procitam!

Uh,koliko dugo nisam bila na forumu,CESTITAM NESAT!
Ja sam jos uvek zaglavljena jer mi je dr.Stanojevic odlagao operaciju previse a onda mi se tsh popeo na 10,34!Sad ne mogu ni da se operisem
dok ne regulisem to,a sa miomima ko zna... Vrlo malo anti-tpo,skoro neznatno,iznervirao me je,muskarci ne mogu znati kako se zene osecaju nikad!Preporucujem mu malo vise empatije prema pacijentima i manje izlazaka po klubovima!
Ko zna nekog drugog sposobnog ginekologa!

Ja sam jos uvek zaglavljena jer mi je dr.Stanojevic odlagao operaciju previse a onda mi se tsh popeo na 10,34!Sad ne mogu ni da se operisem

Ko zna nekog drugog sposobnog ginekologa!
Posle duzeg vremena da se javim da se podsetim da ce Nesat uskoro napuniti godinu dana i da mu kazem da mi je veoma drago zbog toga! 
Interesuje me da li su forumasi imali iskustva sa lubrikantima:
http://www.freewebs.com/prijezaceca/bil ... metoda.htm
http://www.ebay.com/sch/i.html?_nkw=pre ... rom=&_ipg=
svima zelim uspesno resenje problema.

Interesuje me da li su forumasi imali iskustva sa lubrikantima:
http://www.freewebs.com/prijezaceca/bil ... metoda.htm
http://www.ebay.com/sch/i.html?_nkw=pre ... rom=&_ipg=
svima zelim uspesno resenje problema.
..O, da mi je da se jos samo jednom zaljubim. Opet bih gledao niz kej kao niz prugu i opet bih znao da se u oblak zadubim i cekao bih samo nju, ni jednu drugu..
-
- Aktivan član
Nedavno smo proslavili prvi rodjendan nase kcerkice, pa eto da podelimo i to sa Vama.
CUVAJMO SVOJE ZDRAVLJE!